COSS.fi

COSS.fi

Uudistettu GuruxAMI kommunikoi myös vesimittareiden kanssa

Nyt, kun GuruxAMI web -palvelumme on jo todistanut olevansa luotettava, tehokas ja helppokäyttöinen sähkömittareiden lukusovellus, olemme päättäneet laajentaa sen toimintaa uusille mittausalueille.

Suuri osa laajasti käytössä olevista vesimittarimalleista kommunikoi Meter-Bus protokollalla, joka tunnetaan myös nimellä M-Bus. Uudistettu GuruxAMI kommunikoi syksystä alkaen sujuvasti myös Meter-Bus -mittareiden kanssa.

Esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnetun mittarivalmistajan, Elsterin, vesimittareita luetaan käyttämällä Meter-Bus -protokollaa. Niinpä voimmekin hyvillä mielin todeta, että nyt GuruxAMI -palvelumme osaa pian lukea myös suurta osaa maailman vesimittarimalleista!

GuruxAMI tukee nyt myös IEC 62056-21 protokollaa, jota käytetään lukuisissa sähkömittarimalleissa.

GuruxAMI:sta on nyt saatavana paikallisversio maksutta

Luo oma mittausratkaisusi, ja valvo energiankulutustasi reaaliajassa, tai toteuta kokonaisia tuoteperheitä Gurux -tuotteiden avulla! Gurux -tuotteilla voit kehittää kokonaan uusia ratkaisuja asiakkaillesi.

GuruxAMI on edistyksellinen mittarointi- ja tiedonkeruujärjestelmä yhdessä paketissa. Se tarjoaa rakennusalustan kokonaan uusille tuotteille ja palveluille.

Gurux Webistä löydät GuruxAMI Localin latauslinkin, asennusohjeet ja järjestelmävaatimukset!

DLMS komponentti nyt myös Java -versiona

Suuren suosion saavuttanut GuruxDLMS/COSEM -protokollakomponentti on saatavana nyt myös Java -versiona. Java -versiota käyttäen voit toteuttaa automaattisen DLMS-mittareiden lukuratkaisusi nyt myös Linux -käyttöjärjestelmään.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt, sopimukset

Mikko Kurunsaari
p. 03 265 1244
mikko.kurunsaari@gurux.fi

Gurux Oy
www.gurux.fi
Hermiankatu 6-8 H
33720 TAMPERE 

Scroll to Top