COSS.fi

COSS.fi

Tawasta ja Pasaati OpenERP-yhteistyöhön

Ohjelmistoyritys Tawasta OS Technologies ja projektinhallinnan asiantuntijayritys Pasaati Oy ovat sopineet partnerisopimuksen avoimen lähdekoodin OpenERP-toiminnanohjausjärjestelmästä. Sopimuksen tavoitteena on luoda yhteinen toiminnanohjauksen liiketoiminta-alue hyödyntäen molempien yritysten vahvuuksia.

Timo Väliharju Mediamaisteri Group yritysryhmästä toteaa: ”Pasaati Oy:n kanssa aloitettava yhteistyö vahvistaa merkittävästi Tawasta Technologies Oy:n kykyä toimittaa kokonaisratkaisuja. Pasaatin pitkä kokemus projektinhallinnasta ja IT-projekteista yhdistettynä Tawastan avoimen lähdekoodin ohjelmisto-osaamiseen antaa asiakkaillemme loistavan mahdollisuuden tehostaa liiketoimintaansa kustannustehokkaasti ja luotettavasti.”

Pasaati Oy:n toimitusjohtaja Pasi Kivimäen mukaan Tawastan ja Pasaatin liiketoimintaosaamiset sovittautuvat saumattomasti yhteen.  Näin saadaan aikaiseksi uusi ketterä toimija, joka kykenee tuottamaan pk-sektorilla toimiville palveluyrityksille ratkaisuja palvelutuotannon ongelmiin. ”Odotan erittäin paljon tältä yhteistyöltä”, Pasi Kivimäki sanoo lopuksi.

Tawastan laaja osaaminen pk-yritysten ohjelmistoista ja Pasaatin vahva projektinhallinta sekä prosessiosaaminen luovat pohjan onnistuneille OpenERP-projekteille. Avoimeen lähdekoodiin perustuva OpenERP sisältää moduuleita, joista voidaan räätälöidä erilaisia tarpeita vastaava kokonaisuus. Moduuleista tärkeimpiä ovat myynti, CRM, projektinhallinta, varaston hallinta ja henkilöstön hallinta.

Lisätietoja yhteistyöstä antavat:

Timo Väliharju
perustaja, Mediamaisteri Group Oy
+358 50 330 3339
timo.valiharju@mediamaisteri.com

Pasi Kivimäki
toimitusjohtaja, Pasaati Oy
+358 40 0635 690
pasi.kivimaki@pasaati.com

Mediamaisteri Group on vuonna 2000 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on avoimen lähdekoodin ratkaisujen avulla tukea asiakasorganisaatioidemme viestintää, oppimista, kehittymistä ja kehittämistä. Oppimisympäristö-palvelut, HR-työkalut sekä sisällöntuotanto ovat keskeisiä toimintojamme. Mediamaisteri on kasvanut yli miljoonan euron liikevaihtoon ja yrityksellä on yli 250 aktiivista yritysasiakasta.

Pasaati Oy on vuonna 2006 perustettu projektinjohtopalveluita tarjoava yritys. Pasaatin palvelut perustuvat raskaan sarjan projektihallintaan ja palveluvalikoima on laajentunut muihinkin projektien avainrooleihin ja asiantuntijapalveluihin.

 

Scroll to Top