COSS.fi

COSS.fi

SenioriPC-palvelu

01.10.2010
Vapaa jakeluun välittömästi

Viime syksynä Practitec Oy toi markkinoille täysin uudentyyppisen palvelun; SenioriPC-palvelun. SenioriPC-palvelun avulla seniorit voivat helposti ja turvallisesti käyttää internetin ja tietotekniikan palveluita, jopa ilman aikaisempaa tietotekniikan kokemusta.

SenioriPC-palvelussa käytetyt ohjelmistot, mm. helppokäyttöohjelmisto, Linux-käyttöjärjestelmä sekä kaikki tyypillisimmät hyöty- ja huviohjelmistot on nyt paketoitu yhdeksi ohjelmistopaketiksi, joka mahdollistaa SenioriPC-ohjelmiston asennuksen ja käyttämisen nykyisten käyttöjärjestelmien rinnalla vanhoissa tietokoneessa.

SenioriPC-ohjelmisto toimii hyvin jopa muutamia vuosia vanhoissa tietokoneissa, joten käyttäjien ei tarvitse ostaa uutta tietokonetta saadakseen SenioriPC:n helppokäyttöominaisuudet käyttöönsä.

Nyt jakeluun tullut ilmainen ohjelmistopaketti sisältää uusitun version aikaisemmin käytössä olleesta SenioriPC-ohjelmistosta. Ilmaisella ohjelmistopaketilla ei kuitenkaan ole mahdollista käyttää SenioriPC-palvelun tukitoimintoja, kuten tukivideoiden katselua, interaktiivisia etäkursseja, eikä myöskään etätukipalvelua. Nämä ovat tarjolla vain
SenioriPC-palvelun asiakkaille.

Ilmainen ohjelmistopaketti on ladattavissa SenioriPC-palvelun kotisivuilta www.senioripc.fi/lataus. Rajoitettu erä ilmaisia DVD:tä on myös saatavilla SenioriPC-palvelun asiakaspalvelusta www.senioripc.fi/otayhteytta, postimaksua vastaan.

SenioriPC-palvelu on laajentunut kattamaan pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi lähes kaikki Suomen suurimmat kaupungit ympäristöineen.

Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Sakari Eränen puh 040 7222 077. Palvelun internetsivut ovat: www.senioripc.fi

Practitec Oy

On vuonna 2003 perustettu tietotekniikkaan ja audiovisuaaliseen teknologiaan keskittyvä yritys. SenioriPC-palvelun kehitystyöhön on osallistunut suuri joukko alan huippuosaajia sekä tieteen että tekniikan saralta.

Scroll to Top