COSS.fi

COSS.fi

SenioriPC-palvelu kattaa Suomen suurimmat kaupungit

SenioriPC-palvelu on laajentunut kattamaan Suomen suurimmat kaupungit lähiympäristöineen. Samalla laitevalikoima on uudistunut ja laajentunut, valikoimasta löytyvät suositut 15,6” ja 17,3” kannettavat tietokoneet ja pöytäkoneiksi on tarjolla 19” näytön lisäksi 23” kosketusnäytöllinen versio. Laitetoimittajana on Acer.

Kaikissa SenioriPC-tietokoneissa on sama helppokäyttöohjelmisto, jota on edelleen kehitetty. Uutuutena mm. uusi käyttöliittymä nettipuhelimeen sekä palveluvalikko mikä mahdollistaa osallistumisen SenioriPC-palvelun etäkursseille muutamalla hiiren painalluksella. Tietoturva- ja ohjelmistojen luotettavuus on yhtä korkealla tasolla kuin aiemmin.
SenioriPC-Palvelu on suunnattu aktiivisille henkilöille, jotka vaativat koneelta monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä ilman sen syvempää tietotekniikan tuntemusta.

Varmistamme palvelun laadun asennuksesta ylläpitoon, joten SenioriPC-tietokoneita on saatavilla vain valtuutetuilta edustajilta. Lista valtuutetuista edustajista löytyy Internet-sivuiltamme.

SenioriPC-palvelussa asiakkaalle toimitetaan helppokäyttöinen tietokone, lisälaitteineen asiakkaan valinnan mukaisesti. Asennuskäynnillä varmistetaan ja tarvittaessa tehdään tietoturvallinen langaton lähiverkko kotiin. Asennuksen yhteydessä asiakas perehdytetään SenioriPC:n toimintaan. Mikäli asiakas jatkossakin tarvitsee tukea, sitä on tarjolla sekä perinteisten ohjekirjojen että audiovisuaalisten ohjekirjojen ja yritysmaailmasta tutun etätukipalvelun kautta. SenioriPC-palvelu järjestää myös maksuttomia kurssituksia asiakkailleen.

SenioriPC-tietokone on käyttövalmis sisältäen helppokäyttöohjelmiston, käyttöjärjestelmän ja kaikki tyypilliset toimisto-ohjelmat kuten Internet selaimen, sähköpostin, kuvankäsittelyn, internet puhelin.

Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Sakari Eränen puhelin 040 7222 077
SenioriPC-palvelun sivusto on www.senioripc.fi


SenioriPC®-palvelu on Practitec Oy:n rekisteröimä tuotemerkki ja vuoden 2009 lopulla lanseeraama palvelu. Se mahdollistaa Internetin ja sen palveluiden käyttämisen, henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tietotekniikasta.

Practitec Oy on vuonna 2003 perustettu tietotekniikkaan ja audiovisuaaliseen teknologiaan keskittyvä yritys joka suunnittelee ja kehittää ohjelmisto/laitesovelluksia kuluttaja- sekä yrityssektorille.

Scroll to Top