COSS.fi

COSS.fi

SenioriPC-ohjelmiston käyttöympäristöt laajenevat

Lehdistötiedote 26.10.2011
Vapaa jakeluun heti

SenioriPC-palvelun tuttu helppokäyttöohjelmisto, jota on edelleen kehitetty ja parannettu, on nyt saatavilla myös muihin kuin aitoihin SenioriPC-tietokoneisiin.

SenioriPC-helppokäyttöohjelmisto on nyt saatavilla USB-tikulla. Se sisältää kaikki tyypillisesti tarvittavat ohjelmat, alkaen käyttöjärjestelmästä sisältäen mm. internet-selaimen, sähköposti-/ toimisto-ohjelmat sekä pelejä ym. SenioriPC USB-tikulle voi myös tavallisen muistitikun tapaan tallentaa käyttäjän omia tiedostoja.

Käynnistettäessä tietokone SenioriPC USB-tikulta, helppokäyttöohjelmistoa voidaan käyttää asentamatta ohjelmia tietokoneelle. SenioriPC USB-tikku on myös täysin immuuni tietokoneviruksille ja haittaohjelmille. Helppokäyttöohjelmisto on mahdollista asentaa USB-tikulta tietokoneelle, joko käyttäjän tai etäasennuksena SenioriPC-asiakaspalvelun toimesta. Etäasennus edellyttää laajakaistayhteyttä. SenioriPC-palvelu suosittelee kiinteän laajakaistan käyttöä, mutta tukee myös suosituimpia mokkuloita.

SenioriPC-helppokäyttöohjelmisto toimii laadukkaissa, alle kuusi vuotta vanhoissa tietokoneissa, sillä järjestelmävaatimukset ovat vaatimattomia, CPU 1,6GHz, RAM 512MB, kovalevy 5GB.

SenioriPC USB-tikkuja on saatavilla SenioriPC-palvelun edustajilta sekä www.senioripc.fi/hanki-senioripc sivuston kautta postitse.

USB-tikun suositushinta on 38,90 € sisältäen:

  • SenioriPC -ohjelmiston 2GB USB tikulla
  • A4 kokoisen, suomenkielisen, ohjekirjasen
  • Toimituksen postitse

Lisätietoja SenioriPC-ohjelmistosta ja USB-tikusta saatavilla www.senioripc.fi sivustolta.

Practitec Oy toi vuonna 2009 markkinoille SenioriPC-palvelun. Se mahdollistaa käyttäjilleen internetin palveluiden käyttämisen, ilman tietokoneen käytön syvällistä osaamista.

Practitec Oy on vuonna 2003 perustettu innovatiivinen konsultaatio- ja kehitysyhtiö, joka kehittää toimivaa ja käyttäjille yksinkertaista teknologiaa. Lisätietoja http://www.practitec.com

Scroll to Top