COSS.fi

COSS.fi

Proactum suuntaa vastavirtaan jatkaen vahvaa kasvuaan

Positiivinen poikkeus tämän päivän uutisten joukossa on suomalainen avoimen lähdekoodin kasvuyritys Proactum, joka tunnetaan edistyksellisistä asiakasprojekteistaan, moderneista menetelmistään sekä omasta tuotekehityksestään Proactum Platformiin.

Proactum on perustamisensa jälkeen ollut voimakkaassa kasvussa ollen samalla koko ajan erittäin kannattava. Nyt kasvuun on päätetty laittaa vieläkin suurempi vaihde päälle. Yritys rekrytoi tälläkin hetkellä aktiivisesti uusiin projekteihinsa ohjelmistokehityksen ja agile-menetelmien huippuosaajia.

Proactum on saanut erinomaisen jalansijan markkinoilla, kun erityisesti yritykset ja julkisen sektorin edelläkävijät ovat panostaneet vahvasti viimeisen vuoden aikana Proactumin edustamiin avoimen lähdekoodin tietojärjestelmiin. Kasvun ja kansainvälistymisen tukemiseen Proactum on nyt kutsunut toimitusjohtajaksi Pirjo Hannikaisen, jolla on laaja kokemus haastavista ICT-alan kansainvälisistä johtotehtävistä yrityksistä kuten Itella Information, Tellabs, Nokia.

”Proactumin vauhti ja tunnusluvut vakuuttivat minut! Lisäksi yhdistelmä open source, SaaS ja taantuma oli vastustamaton yhtälö”, Hannikainen toteaa.

”Proactumin kasvu saa tuekseen lisää johtajuutta ja kansainvälistä kokemusta. Open source kehittäminen puolestaan hyötyy tuotekehitys-, projekti- ja prosessiosaamisesta. Pirjossa nämä yhdistyivät käytännönläheisellä ja innovatiivisella tavalla”, Proactumin hallituksen puheenjohtaja Anneli Koivunen summaa.

Lisätiedot:

Pirjo Hannikainen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 518 4671
pirjo.hannikainen(at)proactum.fi

Anneli Koivunen
Hallituksen puheenjohtaja
anneli.koivunen(at)proactum.fi

Scroll to Top