COSS.fi

COSS.fi

Priorite konserni kuuden parhaan joukkoon Deloitte Technology Fast 50 -listalla

Deloitte nimesi Priorite -konsernin yhdeksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä. Technology Fast 50 -yritykset listattiin viiden vuoden liikevaihdon kasvun perusteella. Priorite konsernin kasvuprosentti oli 1707 prosenttia. 

Yritys on myös mukana EMEA Technology Fast 500 -sarjassa, jossa on listattu Euroopan, Afrikan ja Lähi-idän maiden 500 nopeimmin kasvavaa teknologiayritystä. Sija ratkeaa 25.11.2011.

”Arvostamme Prioritessa tätä saamaamme tunnustusta. Toimintamme alusta asti olemme pitäneet tärkeänä olla kannattava kasvuyritys, haluttu työnantaja, sekä arvostettu alan toimija. Suoraselkäinen asiakasyhteistyö ja ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö ovat liiketoimintamme kivijalkoja. Kannattava kasvumme kertoo myös siitä, että yhä useammat asiakkaat ovat luottaneet meihin ja yhä useampi alan ammattilainen on liittynyt joukkoomme tekemään hyvää työtä asiakkaidemme hyväksi. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme ja kaikessa toiminnassamme näkyvät myös arvomme: Palvelu, Luotettavuus ja Asenne. Haastamme aidosti suuret markkinassa toimivat kilpailijamme”, kertoo Prioriten toimitusjohtaja Jouko Hyppönen.

”Suomen tämänkertaisen listan kärjen ulkopuolella kasvuvauhdit hidastuivat aiempiin vuosiin verrattuna. Viime vuosien sekavat talousnäkymät näyttävät sekoittaneen myös teknologiakasvuyritysten pakkaa. Silti Fast 50 -listan kärkikymmenikköön nousi jälleen useita aiempien vuosien Rising star -menestyjiä, jotka ovat ohittaneet toiminnassaan viiden vuoden merkkipaalun”, Deloitten TMT-toimialan vetäjä Jukka-Petteri Suortti toteaa.

Prioriten tytäryritys, avoimen lähdekoodin yritystietojärjestelmien markkinajohtaja Proactum Oy, palkittiin samalla Rising star-listan ykkösenä.

Lisää tietoa Technology Fast 50 -ohjelmasta löytyy Deloitten sivuilta: http://www.deloitte.com/view/fi_FI/fi/ajankohtaista/technology_fast_50500/index.htm

Lisätietoja:
Priorite Oy
Jouko Hyppönen, toimitusjohtaja
puh. +358 40 5022 038
jouko.hypponen(a)priorite.fi

Priorite on palveluyritys, joka konsultoi ja vuokraa osaajia vaativiin ICT-alan tehtäviin sekä vie läpi kokonaishankkeita. Tytäryhtiö Proactum Oy, on avoimen lähdekoodin tietojärjestelmäratkaisujen johtava asiantuntija, jonka erikoisosaamisaluetta ovat mm. portaalit ja sisällönhallinta, sähköinen asiointi, asian- ja asiakirjanhallinta, integraatio- ja arkkitehtuurihankkeet sekä konsultointi ml. OS-strategiat.

Proactum on 2009 voittanut mm. Vuoden Laatuinnovaatiopalkinnon ja listattu Euroopan innovatiivisimpien kasvuyritys­ten joukkoon Innovate!Europe -kilpailussa. www.priorite.fi ja www.proactum.fi.

Scroll to Top