COSS.fi

COSS.fi

Nordicmind Zimbran ainoaksi jakelijaksi Pohjoismaissa ja Baltiassa

Nordicmind Oy, Red Hat:n virallinen maahantuoja Suomessa ja tiedon turvaamisen arkkitehtuuriin erikoistunut jakelija, täydentää tarjontaansa Yahoo!:n Zimbra sähköposti- ja ryhmätyöratkaisulla, jolla on jo kymmeniä miljoonia maksavia käyttäjiä maailmanlaajuisesti.

Avoimeen lähdekoodiin perustuva Zimbra Collaboration Suite on nykyaikainen ja innovatiivinen sähköposti- ja ryhmätyöohjelmisto, joka soveltuu niin yritysten, palveluntarjoajien, oppilaitosten kuin julkishallinnonkin tarpeisiin. 

”Zimbran kaupallisella versiolla on yli 50 miljoonaa käyttäjää ja se on markkinajohtaja avoimeen lähdekoodiin perustuvissa sähköposti- ja ryhmätyöratkaisuissa. Kiinnostus kustannustehokkaaseen Zimbra-ratkaisuun on viime vuosina kasvanut merkittävästi myös Pohjois-Euroopan alueella, jossa odotamme pitkäaikaista yhteistyötä Nordicmindin kanssa. Zimbra asiakkaat ja jälleenmyyjät haluavat toimia paikallisen ja asiantuntevan jakelijan kanssa, ja olemmekin yhteistyössä Nordicmindin kanssa saavuttaneet jo useita uusia Zimbra-asiakkuuksia”, kertoo Lars Nordhild Rønning, EMEA General Manager, Zimbra.

Skaalautuvuutta ja monipuolisia ominaisuuksia

Zimbra Collaboration Suite pitää monipuolisen sähköpostisovelluksen lisäksi sisällään myös kattavat ajan- ja dokumentinhallinnan työkalut. Ratkaisu on yhteensopiva useimpien selainten, palvelinjärjestelmien, client-ohjelmistojen (mm. Outlook), sähköpostiprotokollien, VoIP:n sekä matkapuhelinten kanssa.

Zimbra Collaboration Suite sisältää 24/7-tukipalvelut ja sertifioidut päivitykset sekä sähköposti- ja ryhmätyöympäristöissä vaadittavat lisäominaisuudet, kuten reaaliaikaisen sähköpostilaatikoiden varmuuskopioinnin, integroidut spam- ja virus-skannaukset sekä hakemistopalvelut.

”Yrityksille suunnattu palvelukokonaisuus integroitujen lisäominaisuuksien kanssa tekee Zimbrasta erittäin varteenotettavan vaihtoehdon nykyisten ratkaisujen korvaajaksi”, toteaa teknologiajohtaja Esko Wessman Nordicmindista.

Zimbran palvelinohjelmisto tukee Linux- ja MAC OS X -ympäristöja. Zimbra Desktop Client puolestaan on saatavilla Windows, Apple ja Linux -käyttöjärjestelmiin. Zimbra Collaboration Suite sisältää lisäksi AJAX-liittymän, joka mahdollistaa sähköpostin ja ryhmätyökalujen käytön vaivattomasti www-selaimella ilman client-ratkaisuja. Ratkaisut ovat saatavilla myös hosting-palveluna.


Lisätiedot:
Nordicmind Oy / Esko Wessman, +358 20 759 8111


Nordicmind Oy
Nordicmind Oy on IT- ratkaisuihin ja tiedon turvaamisen arkkitehtuuriin erikoistunut suomalainen lisäarvojakelija. Yhtiön toimintaperiaatteena on palvella asiakkaita tiiviissä yhteistyössä, johtavien järjestelmä- ja laitteistotoimittajien kanssa, vaativan osaamisen organisaationa. Nordicmindin toimittamiin ratkaisuihin luottavat niin telekommunikaatio-, finanssi- ja media-alan teollisuus, kuin myös terveydenhuollon ja julkishallinnon yksiköt 15 maassa Pohjois-Euroopassa ja CIS- maissa. Lisätiedot: www.nordicmind.com


Zimbra
Lisätietoa Zimbrasta: www.zimbra.com

 

Scroll to Top