COSS.fi

COSS.fi

Netorekistä ensimmäinen valtuutettu Zimbra hosting-kumppani

Vakaita ja kustannustehokkaita palvelinratkaisuja tarjoava Netorek Oy on ottanut Zimbra sähköposti- ja ryhmätyöratkaisun osaksi hosting-palveluitaan.

Nordicmind Oy:n maahantuoma, avoimeen lähdekoodiin perustuva Zimbra Collaboration Suite on nykyaikainen ja innovatiivinen sähköposti- ja ryhmätyöohjelmisto, joka soveltuu niin yritysten, palveluntarjoajien, oppilaitosten kuin julkishallinnonkin tarpeisiin. Netorek on Suomen ensimmäinen Nordicmindin valtuuttama Zimbran hosting-kumppani.

Työryhmätuotteiden ykkönen

Monipuolisen sähköpostisovelluksen lisäksi Zimbra Collaboration Suite pitää sisällään muun muassa kattavat ajan- ja dokumentinhallinnan työkalut, 24/7-tukipalvelun, sertifioidut päivitykset sekä muita sähköposti- ja ryhmätyöympäristöissä vaadittavia ominaisuuksia. Selainpohjainen ratkaisu on yhteensopiva useimpien palvelinjärjestelmien, client-ohjelmistojen, sähköpostiprotokollien, VoIP:n sekä matkapuhelinten kanssa.

– Juuri tämän ansiosta Zimbra sopii erityisen hyvin sellaisille organisaatioille, joilla on toimintoja useammilla paikkakunnilla ja väki on paljon tien päällä, toteaa Netorekin toimitusjohtaja Timo Kero.

Zimbra Collaboration Suite helpottaa ja vähentää tietohallinnon määrää organisaatiossa, sillä kaikki ongelmatilanteet voidaan hoitaa palvelimen kautta etäyhteyksin. Maailmalla itsensä työryhmätuotteiden kärkeen kiilanneen Zimbran käyttöönotto- ja siirtymävaihe sujuu poikkeuksetta ongelmitta.

– Ympäristö on helppokäyttöinen ja työpöytä muistuttaa useilla nykyisin käytössä olevia sovelluksia. Meidän kannaltamme Zimbran tarjoaminen on helppoa, koska siihen löytyy kaupallinen tuki. Tuote on tuttu ja uskomme siihen, sillä olemme perehtyneet siihen ensimmäisestä versiosta alkaen.

Kaikki tarpeellinen samasta paikasta

Netorek Oy:lle valtuutuksen myöntänyt Nordicmind Oy on Zimbran virallinen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Nordicmindin toimitusjohtaja Esko Wessman toteaa, että Netorek on luotettava kumppani, jonka vahva osaaminen julkisen sektorin puolelta tukee kokonaisuutta.

– Merkittävä osa Zimbran asiakkuuksista maailmalla on juuri julkisen sektorin toimijoita. Hosting-palvelu tarjoaa tämän tyyppisille asiakkaille varmuutta sekä joustavuutta.”Villeistä jälleenmyyjistä” poiketen Netorek tarjoaa valtuutettuna kumppanina asiakkailleen virallisen, oikean version Zimbrasta.

– Netorekiltä asiakas saa osaavan tuen sekä täyden ohjelmistoversion. Ilmaisversiosta puuttuu suurin osa hyödyllisistä ominaisuuksista, eikä sille ole tarjolla tukea, saati kunnon päivityksiä tai SLA-vasteaikoja, Wessman huomauttaa.


Lisätiedot:
Netorek Oy / Timo Kero + 358 44 044 9008
Nordicmind Oy / Esko Wessman, +358 20 759 8111Netorek Oy
Netorek on suomalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa kustannustehokkaita palveluita sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Yrityksen palveluiden avulla asiakkaat pystyvät parantamaan omaa sähköistä viestintää ja ajanhallintaa. Netorekilla on pitkä kokemus Linux/UNIX- ja Java-teknologioista sekä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista, minkä avulla yritys tarjoaa osaavan henkilökunnan asiakkaan käyttöön erilaisissa isännöinti ja ylläpidollisissa tarpeissa. Lisätiedot: www.netorek.fi

Nordicmind Oy

Nordicmind Oy on IT- ratkaisuihin ja tiedon turvaamisen arkkitehtuuriin erikoistunut suomalainen lisäarvojakelija. Yhtiön toimintaperiaatteena on palvella asiakkaita tiiviissä yhteistyössä, johtavien järjestelmä- ja laitteistotoimittajien kanssa, vaativan osaamisen organisaationa. Nordicmindin toimittamiin ratkaisuihin luottavat niin telekommunikaatio-, finanssi- ja media-alan teollisuus, kuin myös terveydenhuollon ja julkishallinnon yksiköt 15 maassa Pohjois-Euroopassa ja CIS- maissa. Lisätiedot: www.nordicmind.com

Zimbra
Lisätietoa Zimbrasta: www.zimbra.com

Scroll to Top