COSS.fi

COSS.fi

Naviatech Solutions ja NXC Group yhteistyöhön

Yhteistyön myötä Naviatech muuttaa nimensä NXC Finlandiksi

NAVIATECH SOLUTIONS JA NXC GROUP YHTEISTYÖHÖN

Naviatech Solutions Oy on saanut sijoituksen kansainväliseltä konsultoinnin toimistolta NXC – OPEN RELIABLE. Sijoituksella NXC:stä tulee vähemmistöosakas ja Naviatechin kumppani. NXC on yksi Euroopan johtavista toimistoista ja erikoistunut avoimen lähdekoodin (open source) sisällönhallintaratkaisuihin.

Suomi on johtavia avoimen lähdekoodin hyödyntäjiä jolle on kova kysyntä niin julkisilla kuin yksityisilläkin sektoreilla. Tällä kumppanuudella voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluita johtavien open source -tuotteiden lisäksi.

“Tämä on tärkeä askel Naviatechille ja se osoittaa, että pitkän tähtäimen omistautumisemme avoimen lähdekoodin tuotteille on ollut oikea suunta. Jaamme saman vision NXC:n kanssa asiakkaiden verkkopresenssistä, mitattavuudesta ja kustannustehokkaista avoimen lähdekoodin ratkaisuista. Yhdessä me voimme palvella olemassaolevia ja uusia asiakkaita monipuolisten digitaalisten konseptien avulla. Helsingistä tulee NXC:n osaamiskeskus web-analytiikan ja hakukonemarkkinoinnin aloilla ja tämä työryhmä tulee palvelemaan NXC:n uusia ja jo olemassa olevia asiakkaita”, sanoo Naviatech Solutionsin toimitusjohtaja Petri Mertanen.

Naviatechista on tullut merkittävä nimi suomalaisten digitoimistojen keskuudessa viimeisen viiden vuoden aikana ja se työllistää tällä hetkellä 18 ihmistä. Yhdessä yritykset työllistävät 75 ihmistä seitsemässä eri maassa. Arvioitu liikevaihto vuodelle 2010 on yhteensä noin 8 miljoonaa euroa. Viime vuonna Naviatech palkittiin Rising Star of the Year -palkinnolla eZ Conference & Awards -palkintogaalassa Pariisissa. Tällä viikolla konferenssi pidetään Berliinissä ja Naviatech on ehdolla vuoden eZ-partneriksi.

“Naviatechilla on hyvä maine kestävien asiakassuhteiden rakentamisessa avoimen lähdekoodin sisällönhallinnan alueella. Yritys on ollut vahvassa kasvussa viime vuosien aikana ja NXC on iloinen päästessään osaksi Naviatechin kehitystä. Yhdessä osaavan henkilöstön kanssa jatkamme yrityksen viemistä kohti avoimen lähdekoodin konsulttitoimistojen kärkeä Suomessa”, sanoo Yngve Tvedt, NXC Groupin toimitusjohtaja.


Lisätietoja:
Petri Mertanen                                 
CEO                                            
Naviatech Solutions Oy                         
mobile +358 400 792 616                        
petri at naviatech.fi                             

Yngve Tvedt
Group CEO
NXC International SA
mobile +41 78825 9534
yngve at nxc.ch

Scroll to Top