COSS.fi

COSS.fi

Mediamaisteri Group mukana 600min HR -tapahtumassa 26.01.2011

Henkilöstön osaamisen kehittämisen ja johtamisen asiantuntijayritys Mediamaisteri Group osallistuu henkilöstöalan merkittävään ja perinteiseen tilaisuuteen, 600min Human Resources -tapahtumaan Finlandia-talolla Helsingissä keskiviikkona 26.01.2011.

Tapahtuman ohjelmaan kuuluu Mediamaisterin HRD-palveluiden johtaja Kaisa Huunosen ja Paikallisosuuspankkiliiton kehityspäällikkö Sirkku Tapeinopoulosin yhteinen puheenvuoro aiheesta Strategiset HR-prosessit yrityksen arjessa.” Noin 30 minuuttia kestävä puheenvuoro pidetään salissa 3 Finlandia-talolla klo 15.30 alkaen. Puheenvuorossa sivutaan myös avoimen lähdekoodin tuomaa riippumattomuutta ja strategian johtamista käytäntöön.

Mediamaisterilaiset esittelevät tapahtuman aikana, miten Mediamaisteri Group voi auttaa strategian saattamisessa arkeen yksilöllisin ratkaisuin laajasta tuotepaletista. Osaamisalueina ovat:

  • Johdon ja henkilöstön osaamisen kehittäminen
  • Henkilöstöhallintoa tehostavat järjestelmät
  • HR-prosessien tehostaminen

Tapahtumaan osallistuvat ovat lämpimästi tervetulleita kuuntelemaan puheenvuoroa ja keskustelemaan aiheesta henkilökohtaisiin tapaamisiimme!

Lisätietoja Mediamaisteri Groupin osallistumisesta tapahtumaan antaa

Kaisa Huunonen
HRD-palveluiden johtaja
+358 45 635 0711
kaisa.huunonen@mediamaisteri.com


Mediamaisteri Group on vuonna 2000 perustettu valtakunnallisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka tehtävänä on avoimen lähdekoodin ratkaisujen avulla tukea asiakasorganisaatioidemme viestintää, oppimista, kehittymistä ja kehittämistä. Oppimisympäristö-palvelut, HR-työkalut sekä sisällöntuotanto ovat keskeisiä toimintojamme. Mediamaisteri on kasvanut yli miljoonan euron liikevaihtoon ja yrityksellä on yli 250 aktiivista yritysasiakasta.

 

Scroll to Top