COSS.fi

COSS.fi

Ixonos Intalion Gold-kumppaniksi

Tieto- ja viestintäteknologia-alan palveluyritys Ixonos Oyj ja yhdysvaltalainen Open Source Business Process Platform -yritys Intalio ovat syventäneet kumppanuuttaan. Ixonos toimii uuden sopimuksen myötä Intalion Gold-kumppanina. Ixonos on ensimmäinen suomalainen yritys, jolla on kumppanuus Intalion kanssa.

Intalio on maailman johtava Open Source Business Process Platform -tarjoaja. Yritys on menestyksellisesti yhdistänyt avoimen lähdekoodin toimintamallin kriittisten toimintaympäristöjen prosessien mallinnus- sekä ajoympäristöihin. Yli 50 000 yhteisöjäsentä ja 500 asiakasta 52 maassa tekevät Intaliosta yhden nopeimmin kasvavista BPM-yrityksistä. Intalio on menestyksellisesti tuottanut kustannussäästöjä ja parantanut liiketoimintamahdollisuuksia mm. Finnairilla, TeliaSoneralla sekä Belgian ja Alankomaiden julkishallinnossa.

”Ixonos tarjoaa asiakkailleen yhä arvokkaampia ja kokonaisvaltaisempia palveluita erilaisiin liiketoimintaprosessien tarpeisiin. Yhteistyö maailman johtavien teknologiatoimittajien kanssa valituilla ratkaisualueilla on tärkeä osa strategiaamme”, Ixonosin Panu Kause, Director, Partnerships and Innovation kertoo.

”Kumppanuus Intalion kanssa nostaa merkittävästi Ixonosin kykyä tarjota myös avoimen lähdekoodin ratkaisuja palvelu- ja prosessijohdettujen asiakasorganisaatioidensa käyttöön”, Ixonosin Chief Project Officer Teppo Kuisma kommentoi.

”Intalio on luonut innovatiivisille ja luotettaville integraattoreille suunnatun kumppaniohjelman. Olemme innoissamme voidessamme työskennellä Ixonosin kanssa Suomen markkinalla, joka jälleen todistaa olevansa edelläkävijöiden joukossa”,  Intalion Arnaud Blandin, Vice President Alliances sanoo.

LISÄTIETOJA ANTAVAT:
Panu Kause, Director, Partnerships and Innovation, gsm +358 40 838 4603, panu.kause (at) ixonos.com

Teppo Kuisma, Chief Project Officer, gsm +358 50 581 4075, teppo.kuisma (at) ixonos.com

Arnaud Blandin, Vice President Alliances, puhelin +1 650 596 1800, blandin (at) intalio.com

Scroll to Top