COSS.fi

COSS.fi

IT Mill ja CodeCraft yhteistyöhön – CodeCraft tuo IT Millin RIA-tekniikkaa SaaS-sovelluksiin

Suomalaiset IT Mill ja CodeCraft aloittavat yhteistyön. Yhteistyön myötä CodeCraft saa oikeuden jälleenmyydä IT Millin RIA (Rich Internet Application) -työvälinettä ja palveluita Suomessa.

Ohjelmistoja palveluna (SaaS, Software as a Service) -toteuttamismalli kasvattaa koko ajan suosiotaan. Kustannustehokkuus, helppous ja joustavuus ovat SaaS-mallin etuja verrattuna perinteisiin ohjelmistotuotteiden lisensointimalleihin. SaaS-mallissa loppuasiakkaat käyttävät palveluntarjoajien ylläpitämiä palveluja useimmiten selainpohjaisten käyttöliittymien kautta. Haasteena on kustannustehokkaasti rakentaa selaimella käytettävistä SaaS-sovelluksista yhtä helppokäyttöisiä kuin perinteisistä sovelluksista.

-Loppukäyttäjät haluavat selainkäyttöliittymiltä samankaltaista ilmaisuvoimaa kuin perinteisten työpöytäsovelluksien kanssa toimittaessa on totuttu näkemään. IT Mill Toolkit tehostaa RIA-sovellusten käyttöliittymien rakentamista ja ylläpitoa olennaisesti, ja tuo myös loppukäyttäjälle konkreettisia hyötyjä, etenkin käytettävyyttä, sanoo Jarkko Paalanen CodeCraftilta.

-CodeCraftin asiantuntemus ja innokkuus tekniikkaan vakuuttivat meidät. Heidän avullaan saamme paikallista läsnäoloa myös Pohjois-Suomessa, erityisesti Oulun talousalueella. Siellä on satoja pieniä ja keskisuuria ohjelmistoyhtiöitä, jotka joko kehittävät omia tuotteitaan tai toimivat kumppaneina isompien yhtiöiden hankkeissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Haluamme näin tarjota teknologiaamme heidän käyttöönsä myös paikallisen toimijan avulla, sanoo Ville Ingman IT Millistä.

Lisätietoja:

Technical Sales Manager Ville Ingman, IT Mill, 040 594 9313, ville.ingman (at) itmill.com, www.itmill.com

Business Development Director Jarkko Paalanen, CodeCraft, 029 007 4330, jarkko.paalanen (at) codecraft.fi, www.codecraft.fi

Oy IT Mill Ltd Vuonna 2000 perustetun IT Mill Ltd:n missiona on tarjota maailman paras työväline yritysohjelmistojen selainkäyttöliittymien kehitykseen Java-ympäristössä. Yhtiön asiakkaat ovat ohjelmistoja kehittäviä yrityksiä, jotka hyödyntävät tuotekehityksessään avointa IT Mill Toolkit -teknologiaa ja sitä tukevia IT Millin tuotteita ja palveluita. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 30 henkeä ja se on kasvanut viime vuodet yli 50 prosentin vuosivauhtia.

CodeCraft Oy on vuonna 2007 perustettu palvelin- ja mobiilisovelluksiin erikoistunut oululainen ohjelmistotalo. Ydinosaamistamme ovat alustariippumattomat palvelut ja sovellukset sekä avoimen lähdekoodin ohjelmistot ja komponentit. Tarjoamme asiakkaillemme suoraviivaisia ohjelmistosuunnittelu-, toteutus- ja konsultointipalveluita. CodeCraft Oy:n henkilöstöllä on pitkä kokemus palvelusovellusten määrittelystä, toteuttamisesta, tuotteistamisesta ja ylläpidosta monissa teknisissä ympäristöissä usealla sovellusalueella.

Scroll to Top