COSS.fi

COSS.fi

Gofore Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Gofore Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön nykyinen projektitoiminnan johtaja DI Timur Kärki (39). Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.5.2010. Gofore Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2002 toiminut KTM Petteri Venola jatkaa yhtiön hallituksen jäsenenä sekä kehitysjohtajana vastuualueinaan uusien palvelumallien, nimettyjen asiakkuuksien ja sisäisten prosessien kehittäminen.

Gofore Oy on panostanut korkeaan laatutasoon sekä IT-johdon konsultoinnissa että tietojärjestelmien kehittämispalveluissa. Tämä on luonut vahvan perustan kasvulle, joka on jatkunut läpi taloudellisen taantuman. ”Kaltaisellemme ketterälle mutta äärimmäisen osaavalle toimittajalle on kasvavaa kysyntää sekä julkisella että myös yksityisellä sektorilla”, kertoo uusi toimitusjohtaja Timur Kärki.

Yhtiön strategian mukainen kannattava kasvu vaatii jatkuvaa panostusta henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Gofore Oy:n tavoite on olla jatkossakin yksi tavoitelluimmista työpaikoista alan huippuosaajille. ”Olemme onnistuneet kokoamaan vuosien varrella todellisen unelmajoukkueen, joka muodostaa ytimen ja siemenen yhtiön kehittämiselle”, jatkaa Kärki.

Timur Kärki on Gofore Oy:n perustajaosakas ja hallituksen jäsen. Hän on toiminut aktiivisesti yhtiön kehittämisessä ja tuntee tämänhetkisen liiketoiminnan ja asiakaskunnan erinomaisesti. Koulutukseltaan Kärki on tietotekniikan diplomi-insinööri. Ennen Gofore-uraa Kärki on toiminut Wireless Artificial Intelligence Services Ltd:ssä teknologiajohtajana, TJ Group Oyj:ssä tuotantopäällikkönä sekä Sonera Oyj:ssä sovellusasiantuntijana.

”Kiitän Petteri Venolaa 8 vuoden toimitusjohtajuudesta, yhtiö on kasvanut kannattavasti useiden vuosien ajan. Uudelle toimitusjohtajalle toivotan menestystä vaativassa tehtävässään luotsata Gofore Oy entistä isommaksi ja yhä osaavammaksi organisaatioksi. Toimitusjohtaja Kärjellä on erinomaiset valmiudet jatkaa yhtiön kehittämistä”, kertoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Ali U. Saadetdin.

Gofore Oy on vuonna 2001 perustettu liiketoimintalähtöinen tietojärjestelmien kehittämisen konsultti, järjestelmätoimittaja ja -integraattori. Yhtiö on erikoistunut löytämään kustannustehokkaita tapoja asiakkaan IT-järjestelmien kehittämiselle heterogeenisissa toimintaympäristöissä. Yhtiön välineinä tässä työssä toimivat modernit yritysarkkitehtuurin kehittämisen menetelmät, kuhunkin tilanteeseen sopivimmat teknologiat sekä palvelukeskeisen arkkitehtuurin (SOA) huippuosaaminen. Gofore Oy:n tärkeimpiä asiakkaita ovat mm. Elisa Oyj, Liikennevirasto (Tiehallinto), Tampereen kaupunki sekä Alma Media Interactive Oy. Yhtiöllä on toimipisteet Tampereella ja Helsingissä. Yhtiö tavoittelee kuluvalla tilikaudella 1,8 miljoonan euron liikevaihtoa.


Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja
Ali U. Saadetdin
Puh. 040 8444 201
Sähköposti: ali.saadetdin at solteq.com

Toimitusjohtaja
Timur Kärki
Puh. 040 828 5886
Sähköposti: timur.karki at gofore.com

 

Scroll to Top