COSS.fi

COSS.fi

DOBit-verkoston tulevia tapahtumia

Data-analytiikka ja palvelumuoilu ovat siirtyneet hype-vaiheesta jokapäiväiseksi, tässä sinulle ajankohtaisia tapahtumia.

DOBit -verkosto ja AI Monday löysivät toisensa
AI Monday on verkosto, joka edistää tekoälyn hyödyntämistä osana palvelujen ja toiminnan kehittämistä. AI Monday järjestää tapaamisia kerran kuukaudessa, paikkana Helsingin keskustakirjasto Oodi. Seuraava tilaisuus on 21.10. klo 17, tässä linkki sivustolle, jossa ilmoittautua. AI Monday on on oiva paikka kuulla ja tulla kuulluksi, verkottua. Kerro jos haluat käyttää tilaisuutta hyväksi ja jakaa kokemuksiasi ja näkemyksiä, yhteyshenkilönä Reko Lehti, reko.lehti@taival.com, puh 040 7725 468. Rekoa ja yleisöä kiinnostaa erityisesti käytännön toteutukset data-analytiikan hyödyntämisestä. Tilaisuudet lähetetään myös suoratoistona.

Ratko haasteesi AI Mondayn hackatonissa ja laajenna reviiriäsi
AI Monday järjestää tekoäly-hackatonin 30.9.-1.10. Malagassa Espanjassa. Espanja on panostanut tekoälyn opetukseen ja tutkimukseen ja nyt yritykselläsi on mahdollisuus hyödyntää tuon panostuksen etelän hedelmiä tuomalla haaste hackatoniin. Samalla voit verkottua tulevaisuuden tekijöiden ja alan toimijoiden kanssa.  Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

Kyllä se sote tulee... - nyt on oiva hetki rakentaa  hyvinvointipalveluja
DOBit -verkosto ja Kela järjestivät talvella työpajan, jossa ideoitiin palveluja, jotka perustuvat Kantapalvelun Omatietovarantoon. Syntyi ideoita, joilla rikastaa nykyisiä palveluja ja luoda uusia. Sen jälkeen Sipilän hallitus on hyväksynyt lain sotetiedon toissijaisesta käytöstä ja Rinteen hallitus on jatkanut soten rakentamista siitä mihin Sipilän hallitus pääsi. Mm. aiheeseen liittyvä asiakastietolain muutos jäi vielä pöydälle ja odottaa uutta lausuntokierrosta. Nyt on hyvä aika rakentaa ja pilotoida palveluja, jotta ne ovat valmiit valloittamaan markkinaa kun lait ovat voimassa. 'Tulevaisuudessa lähin terveyskeskus löytyy puhelimesta. Tarve kansalaisen keräämälle terveys- ja hyvinvointitiedolle kasvaa', visioi Kelan Anssi Hämäläinen, joka on Omatietovarannon asiakkuusvastaava Kelassa. Tieto ohjaa kansalaisia omahoidossa ja terveyden edistämisessä sekä tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille diagnosoinnin ja hoidon tueksi tärkeää tietoa kansalaisen terveydestä ja hyvinvoinnista. 'Tule mukaan arvostetun ja tunnetun Kanta-brändin alle osaksi Omatietovarannon ekosysteemiä ja ole luomassa kanssamme parempia tietopalveluita kansalaisille ja sote-ammattilaisille.' Seuraava kehityskokous pidetään Skypessä 18.9. klo 12:30-15. Ilmoittaudu lähettämällä viesti Janne Aaltoselle,janne.aaltonen@csamhealth.com.

XAMK käynnisti seuraavan vaiheen Hyviö-palvelun kehittämiseksi
Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu XAMK on kehittänyt alustaa datakeskeisten hyvinvointipalvelujen rakentamiseksi fokuksessaan todettu vaikuttavuus. HyviöPro-projekti sai rahoitusta mm EU:lta ja käynnistyy kick-off -tilaisuudella palvelujen tuottajille ja asiakkaille Mikkelissä 17.9. Ilmoittautuminen 13.9. mennessä (linkki).

 

Scroll to Top