COSS.fi

COSS.fi

Uusi jäsen esittäytyy: Digioiva Oy

Tämä on kirjoitus henkilömäärältään pienestä mutta osaamiskokemukseltaan suuresta yrityksestä, Digioivasta. Kirjoitus pitää sisällään kuvauksen Digioivan heimon jäsenistä, heidän arvomaailmastaan, asenteesta sekä osaamisesta.

Digioiva on toistaiseksi viiden hengen yritys, joka koostuu senior-tason projektiosaajista. Työkokemusta projektien ja it-alan hankkeista on yhteensä noin 100 vuotta. Arvomaailma koostuu mm. näistä avainsanoista: Avoimuus, asenne, vastuu, asiakaslähtöisyys, laatu, ketteryys. Ydinosaaminemme on auttaa asiakkaitamme pääsemään projektien kanssa kerralla maaliin. Pääsemme maaliin vain sen takia että tekeminen on avointa, kannamme vastuun projekteista ja ymmärrämme asiakkaan liiketoiminnan ydinprosessit.

Toimialaosaamista Digioivassa on myös useilta eri aloilta. Avoimena sanomme myös, että kaikista toimialoista meillä ei ole tietoa. Tähän liittyy kuitenkin aina ennen projektien aloitusta toimialaan perehtyminen ja heittäytyminen asiakkaan rooliin. Pidämme aina uuden asiakassuhteen alkuvaiheessa haastattelutilaisuuden, jossa aloitamme perehtymisen yhteistyöhön.

Erilaisten taustojemme ansiosta täydennämme ja tuemme toimisiamme monipuolisesti. Meillä on yhdessä kokemusta niin startup- kuin pörssiyritysten muutosprojekteista. Kokemusta on kertynyt myös kansainvälisten yritysten palveluhallinnan ja laajojen hankkeiden johtamisesta. Yrittäjätaustaiset projektipäälliköt ovat aidosti tietoisia projektin perusasioista (kustannukset, aikataulu, laatu) ja tätä kautta tuomme merkittävää tukea ja turvaa asiakkaiden digihankkeisiin.

Digioivan tiimin kädenjälki näkyy satojentuhansien arkipäivässä helpottamalla ja tehostamalla nykyajan palveluita.

Digioivan toiminta on avointa ja arvomaailmamme on muokkaantunut kokeneen henkilöstön asiakaskokemusten pohjalta. Tämän kirjoituksen tarkoitus oli avata lukijalle toimintaamme ja kertoa lyhyesti meistä. Koska kokemusta ja osaamista on paljon, kerromme mielellämme lisää.

 

Mika Lappalainen
Digioiva Oy
CEO, Founder

+358 400 703813
mika.lappalainen@digioiva.com
Twitter: @mikalappalainen

 

 

Scroll to Top