COSS.fi

COSS.fi

Tinkimätöntä ohjelmistokehitystä avoimella asenteella

Druid_developers

Druid on kehittäjävetoinen, teknisestä osaamisestaan tunnettu ohjelmistotalo, joka on erikoistunut suuriin järjestelmätoteutuksiin avoimen lähdekoodin teknologioilla. Konsultoimme, toteutamme ja jatkokehitämme. Valtaosa kehittäjistämme on kasvanut ja tehnyt koko työuransa avoimen lähdekoodin parissa.

Asiakkaidemme ei kuitenkaan tarvitse ymmärtää koodikieltä – me tulkkaamme. “Druidien kanssa töitä tehdessä hartiat laskeutuu”, lausahtikin eräs asiakkaamme kerran.

Vaalimme pitkiä ja syviä asiakassuhteita, joita kannattelevat luottamus ja molemminpuolinen halu kehittää digiratkaisuja pitkäjänteisesti. Kun avoimen lähdekoodin ohjelmistoista on kyse, asiakas voi vaihtaa toimittajaa milloin tahansa, jos toimintamme ei miellytä. Asiakaspalvelu ja aktiivinen vuoropuhelu onkin meille yhtä tärkeää kuin tekninen laatu. Meillä avointa on niin lähdekoodi kuin asennekin.

Laatua ilman teknologiakikkailua

Rakennamme aikaa kestäviä, suorituskykyisiä ja toimintavarmoja verkkopalveluja ja web-sovelluksia. Toteutamme esimerkiksi itsepalvelukanavia, verkkokauppoja sekä suuria verkkopalveluja ja sisällönhallinnan ratkaisuja – aina asiakkaidemme liiketoiminnallisten tavoitteiden mukaan räätälöityinä.

Juuremme ovat Drupal-kehityksessä ja olemme Suomen johtavia Drupal-asiantuntijoita. Käytämme luonnollisesti myös PHP:tä ja Symfonya sekä yhä kasvavissa määrin erilaisia JavaScript-kirjastoja. Valitsemme tekniikat asiakkaan tarpeiden mukaan ilman turhaa kikkailua.

Drupal-yhteisön aktiivinen toimija

Drupal on yksi maailman suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä ja maailman suurimpia avoimen lähdekoodin projekteja. Yli miljoonan ihmisen kansainvälinen Drupal-yhteisö takaa järjestelmän jatkuvan kehittymisen sekä erinomaisen tietoturvan ja toimintavarmuuden.

Monipuolisuutensa ja joustavuutensa ansiosta Drupal soveltuu erityisen hyvin laajojen ja vaativien verkkopalvelujen alustaksi.

Olemme tukeneet Drupal-projektia monin tavoin aina vuodesta 2012 lähtien, jolloin Druid perustettiin. Tämä on mielestämme velvollisuus, mutta mieluinen sellainen. Kontribuoimme koodia, puhumme tapahtumissa ja sponsoroimme Drupal-yhteisön toimintaa.

Yhteisön slogan Come for the software, stay for the community kertoo kaiken olennaisen Drupal-yhteisön (veto)voimasta. Kyse ei ole ainoastaan Drupalin kehityksestä vaan myös ihmisten kehityksestä; yhteisössä toimimisesta ja yhteisen hyvän edistämisestä. Yhteisö on Drupalin menestyksen ja elinvoiman salaisuus.

Teksti ja kuvat: Druid Oy

Scroll to Top