COSS.fi

COSS.fi

Avoimella koodilla ketteryyttä Seclanin toimintaan

SECLAN – IT-palveluiden asiantuntija

Tamperelainen ICT-alan asiantuntija- ja palveluyritys Seclan tarjoaa asiakkailleen kustannustehokkaan ja helppohoitoisen IT-ympäristön. Omavaraisena Internet-operaattorina Seclanin palvelut tuotetaan omissa konesaleissa Tampereella ja Valkeakoskella. “Avoimen lähdekoodin toimintoja käyttämällä ja kehittämällä, saadaan raha pysymään kotimaassa. Käyttämällä avointa lähdekoodia voidaan edistää kotimaan markkinoita”, kerrotaan Seclanilta. 

Lisäksi avoin lähdekoodi on avainasemassa yrityksen kilpailukyvyn ja ketteryyden kannalta, sillä sen avulla koetaan pystyvän tuottamaan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille paras ja kustannustehokkain lisäarvo. ”Seclanilla on tärkeää pystyä toimittamaan laadukasta ja täsmällistä lisäarvoa asiakkaalle eli asiakas maksaa juuri siitä, mitä se haluaakin (eikä turhasta). Kilpailukykyyn avoin koodi vaikuttaa positiivisesti, sillä usein avoimen lähdekoodin ratkaisut ovat tietyllä tavalla edullisempia.” 

Parempaa tietoturvaa avoimella koodilla

Lisäksi tietoturva on yksi keskeisistä tekijöistä Seclanin toiminnassa ja yksi syy avoimen lähdekoodin parissa työskentelyyn. “Myös tietoturvan aspektilla on suuri merkitys, koska tiedetään mitä ”koodi tekee”. Ja sitä on kehittämässä lukuisat muut organisaatiot ja henkilöt. Ne ketkä osaavat (esim. Seclan) toimia sen parissa, hallitsevat sillä huomattavan ketteryyden toiminnoissa.”

Yrityksen etuna pitkä kokemus ohjelmistoalalta

Yrityksen perustajilla ja avainhenkilöillä itsellään on pitkä kokemus ohjelmistomaailmasta ja avoimen lähdekoodin yhteisöjen toimintatavoista. “Vakaan pohjan yhteiselle menestykselle luo asiantuntijoidemme yli 130 vuoden työkokemus IT-alalta” heiltä kerrotaan. Lisäksi Seclanilta ollaan laitettu työpanosta bugien korjaamiseen ja laadun parantamiseen avoimen lähdekoodin hengen mukaisesti.

_________

Seclan Oy on vuonna 2002 perustettu tamperelainen ICT-alan asiantuntija- ja palveluyritys, jonka päätuotteena ovat konesali- ja pilvipalvelut muuta IT:tä unohtamatta. Seclan suunnittelee, tuottaa ja kehittää tietoteknisiä kokonaisratkaisuja yrityksille ja yhteisöille, asiakkainamme on PK-yrityksiä ja julkisen puolen organisaatioita. Seclan käyttää toiminnoissaan avoimen lähdekoodin sekä kaupallisten toimijoiden ratkaisuja. 

Olemme luotettava ja ketterä kumppani. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin ja tulokselliseen yhteistyöhön. Lähtökohtanamme on asiakkaamme liiketoimintojen ja sen tietoteknisten yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen. Asiantuntijamme auttavat Teitä löytämään toimivat ja joustavat ratkaisut, jotka edistävät yrityksenne kasvua ja menestystä - nyt ja tulevaisuudessa. Näin voitte levollisin mielin paremmin keskittyä yrityksenne ydinosaamiseen.

IT-palvelut asiantuntijalta!

Scroll to Top