DOB-webinaarisarja käynnistyy ensi viikolla

8.2.2017Moona Puha
Uutiset - Datasta oivalluksia ja bisnestä 0 kommenttia
office-1516329_1280

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hankkeessa toteutettava webinaarisarja käynnistyy ensi viikolla yhteistyössä TIEKEn Biff (Big Data Forum Finland) -verkoston kanssa. Sarjan tavoitteena on esitellä DOB-innovaatioalustaa sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä, jotka ovat nousseet hankkeessa esille.

Ensimmäinen webinaarina pidetään tiistaina 14.2. klo 13 -14 ja sen aiheena on “Datasta oivalluksia ja bisnestä – päivitä yrityksesi data-analyytikalla ja palvelumuotoilulla datatalouden aikaan”. Webinaarin sisältö koostuu kolmesta osiosta, joissa käydään läpi sitä, miten älykäs ja luova innovaatioalusta auttaa yrityksiä, miten yritykset voivat osallistua hankkeeseen ja mistä tulevissa webinaareissa on kyse. Webinaarin pitää hankkeen johtaja, Jyrki Koskinen COSS ry:ltä. Ilmoittautuminen webinaariin

Kevään muita aiheita ovat esimerkiksi data-analyysi, palvelumuotoilu, kohorttidata sekä case-esimerkki uusista palveluista matkaajille data-analytiikan avulla. Kaiken kaikkiaan kevään aikana tulee olemaan seitsemän kaikille avointa ja maksutonta webinaaria ja lisää on luvassa syksyllä.

 

Kevään webinaarisarja:

  • 14.2.2017 Datasta oivalluksia ja bisnestä – miten temppu tehdään (Jyrki Koskinen, COSS ry)
  • 15.3.2017 Johdatus data-analyysiin (Jyrki Rasku, Tampereen yliopisto)
  • 22.3.2017 Palvelumuotoilun perusteita digitaalisten palveluiden kehittäjille (Jaakko Porokuokka, Laurea-ammattikorkeakoulu)
  • 11.4.2017 Pohjois-Suomen syntymäkohortit – aineiston kuvaus ja psykiatrian tutkimuslöydöksiä (Jouko Miettunen, Oulun yliopisto)
  • 26.4.2017 DOB – Aviapolis case: uusia palveluja matkailijoille data-analytiikan avulla (Elina Eskelä, Vantaan kaupunki)
  • 3.5.2017   Älä katkaise kaapelia, palvelu maanalaisen infran hallintaan (Jari Vasell, Metosin)
  • 10.5.2017 Tampereen pyhiinvaellusreitit mobiilissa karttapalvelussa (Nadja Osipova, Citynomadi Oy)
  • 24.5.2017 DOB Valmennus, mitä, kenelle miten? (Jyrki Koskinen, COSS ry)

 

Lue lisää:
DOB Webinaarit (Tieke)

 

Kommentit on suljettu.