COSS.fi

COSS.fi

Vaikuta ja vaikutu -seminaari

25.10.2018 08:30 - 16:00
Kasarmin salit, Kasarmikatu 21 B, Helsinki

VAIKUTA JA VAIKUTU – OSAAMISEN UUSI TAAJUUS 25.10.2018

 

Vaikuta & vaikutu – osaamisen uusi taajuus on tapahtuma, jossa haetaan ratkaisuja ja näkökulmia osaamisen kehittämiseen. Altista itsesi uusille ideoille ja tule pohtimaan keinoja, joilla turvaamme osaamisen myös tulevaisuudessa!

Aika: 25.10.2018 klo 8:30-16:00
Paikka: Kasarmin salit, Kasarmikatu 21 B, 00130 Helsinki

Osaami­sen kehittämiseen halutaan tarttua, mutta ei oikein tiedetä millä keinoin ja mihin suuntaan kulkea. Tarvitaan osaamisen johtamista, yksilön vastuuta, yhteistä sitoutumista, innostumista uudesta sekä innovointia uusien oppimisen tapojen luomiseksi. Kyllä – mutta miten tämä temppu tehdään niin, että kaikilla on mahdollisuus lisätä osaamistaan vaihtelevissa tilanteissa vaihteleviin tarpeisiin?

Kysymys ei ole helppo ja sen ratkomiseen tarvitaan monen monituista tahoa. Vaikuta & vaikutu törmäyttää työntekijät, työnantajat ja työnään osaamista kehittävät kuten oppilaitokset ja koulutusorganisaatiot. Se tarjoaa näkökulmia ja etsii yhdessä ratkaisuja osaamisen kehittämisen päivänpolttaviin kysymyksiin.

Lue lisää ja tilaa tapahtumatiedot sähköpostiin >>

#vaikutu #osaamisentaajuus

 

Tilaisuuden järjestää TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry.

TIEKE ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla. TIEKEn toiminnan tavoitteena on, että Suomi on kilpailukykyinen, uudistuva ja ihmisläheinen yhteiskunta, jossa organisaatiot ja yksilöt hyödyntävät digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet. Vaikuttajana TIEKE toimii osaavan ja yhteentoimivan yhteiskunnan rakentajana ja keskustelujen herättäjänä. Verkottajana TIEKE toimii kohtaamispaikkana ja verkostojen luojana. Vauhdittajana TIEKE toimii kehittämiskohteiden tunnistajana ja solmukohtien aukaisijana.

 


Aika

25.10.2018
08:30 - 16:00

iCal

Paikka

Kasarmin salit
Kasarmikatu 21 B
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top