COSS.fi

COSS.fi

openSUSE-ilta

08.11.2012 17:00 - 21:00
Fujitsu, Valimotie 16, Helsinki

Tervetuloa Fujitsun, FLUG:n, openSUSE:n järjestämään openSUSE-iltaan!

Tapaamme rennossa illanvietossa tarkoituksena tutustua openSUSE-uutuuksiin ja -uutisiin. Ohjelmassa on tuttuun tapaan demoja, esityksiä ja keskustelua teknologiasta, varmasti rennossa ja totutusti hauskassa ilmapiirissä. Kaikki SUSE-asioista kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuteen.

  • Aloitamme klo 17 isäntien (lyhyillä) tervetulotoivotuksilla
  • Alkusanojen jälkeen katsastetaan Spacewalk-hankkeeseen pohjautuvaa Linux-ympäristöjen hallintatyökalua SUSE Manageria.
  • Jatketaan hallintateemalla ja tutustutaan yhteen tämän hetken kiinnostavimmista avoimen lähdekoodin hankkeista: esittelyssä on OpenStack, ja tähän hankkeeseen pohjautuva SUSE Cloud.
  • openSUSE -projetki on julkistanut jo aikaisemmin uuden jakelun ja katsastamme upean openSUSE 12.2:n.

Esittelyjen jälkeen sauna on lämmin ja oluet kylmiä. Tarjolla ruokaa, juomaa ja leppoisaa keskustelua. Katso ohjelma osoitteessa http://www.flug.fi/syyskokous2012 (ohjelma siis kaikille avoin 17:00 alkaen).

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen: kim.aaltonen@suse.com

Isäntänämme toimii edellisilläkin kerroilla legendaarista mainetta kerännyt Fujitsu. Tiloihin pääsee vain isännän kanssa, joten toivomme kaikkien osallistujien olevan paikalla Valimotien aulassa hyvässä ajoin ennen 17:00 aloitusta. Jos et ehdi ajoissa, ota ystävällisesit yhteyttä puhelimellä tai tekstiviestillä allekirjoittaneeseen noudon järjestämiseksi.

Tervetuloa,

Kim Aaltonen, SUSE Suomi
kim.aaltonen@suse.com, +358 40 7567929

 


Aika

08.11.2012
17:00 - 21:00

iCal

Paikka

Fujitsu
Valimotie 16
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top