COSS.fi

COSS.fi

Happy Hacking Day 2014

11.02.2014 10:00 - 20:00
HAAGA-HELIA AMK Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13 , Helsinki

Hakkerihenkinen tietotekniikkatapahtuma Happy Hacking Day järjestetään HAAGA-HELIAssa helmikuun 11. päivänä jo toista kertaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki ICT-alasta kiinnostuneet.  Tapahtuman huippupuhujana vierailee GNU-projektin ja vapaan softan isänä tunnettu Dr. Richard Stallman.

HAAGA-HELIAn Pasilan toimipisteessä järjestettävä Happy Hacking Day 2014 esittelee ajankohtaisia hankkeita, teknologiaa ja tuotteita, joita on kehitetty avoimen lähdekoodin periaatteilla ja vapaita ohjelmistoja käyttämällä. Tapahtumassa saavat puheenvuoron tietotekniikan tekijät ja osaajat, jotka kertovat tietoteknisistä rakennus- ja suunnitteluprojekteista perinteisiä tietotekniikkaratkaisuja unohtamatta.

Happy Hacking Day -tapahtumassa suunnitellaan ja tulostetaan 3D-malleja Blenderillä. Arduino-roboteista kiinnostuneille jaetaan tapahtumassa suunnitteluvinkkejä. Kehittäjille tapahtumassa ovat esillä katsaukset Intelin Tizen-projektiin ja Crosswalk-frameworkiin.

Koulumaailman teknologioita edustavat suomalaiset, palkitut avoimen koodin oppimisympäristöt, kuten Eliademy, esittelevät kustannustehokkaan vaihtoehdon opetuspalveluiden järjestämiseksi. Solinor esittelee katsauksen maksuliikennejärjestelmistä.

Tapahtumaan kuuluvassa After Hacks -labraosiossa kiinnostuneet pääsevät kuulemaan, kuinka hakkeroidaan kotiin ajantasainen ja reaaliaikaisesti toimiva bussinäyttö radioaaltojen avulla. Ruuvitracker -projektin tekijät kertovat kehittämästään vapaan koodin GPS-paikannusjärjestelmästä.

Tapahtuman tavoitteena on levittää tietoa tekijöistä ja edistää itsenäiseen tekemiseen sekä osaamiseen liittyvää kulttuuria. Tapahtumassa käytettävät ohjelmistot ovat vapaasti saatavilla ja edelleen hyödynnettävissä omiin tarpeisiin.

Tapahtumaa tukevat Eliademy, HAAGA-HELIAn opiskelijakunta HELGA ja Solinor.

Lue lisää: www.happyhackingday.org/


Aika

11.02.2014
10:00 - 20:00

iCal

Paikka

HAAGA-HELIA AMK Pasilan toimipiste
Ratapihantie 13
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top