COSS.fi

COSS.fi

DOB Webinaari: Pohjois-Suomen syntymäkohortit – aineiston kuvaus ja psykiatrian tutkimuslöydöksiä

11.04.2017 14:00 - 15:00

Webinaarissa esitellään data-analyysin tuloksia liittyen päihteiden käyttöön ja psykiatrisiin sairauksiin. Pohjana käytetään Pohjois-Suomen syntymäkohorttiaineistoja eli tutkimuskäyttöön kerättyjä laajoja aineistoja, joissa on kerätty pitkältä ajalta tietoja terveydestä ja sairauksista ja niihin liittyvistä tekijöistä.

Maksuton webinaari on tarkoitettu yrityksille ja tutkijoille, jotka haluavat hyödyntää tietoa väestöaineistosta liittyen terveyteen ja siihen liittyviin tekijöihin. Webinaarissa varataan aikaa keskustelulle.

Webinaarin esiintyjänä on Jouko Miettunen. Hän toimii Oulun yliopistossa Elinikäisen terveyden -tutkimusyksikössä kliinisen epidemiologian professorin tehtävässä. Hän on tehnyt erityisesti psykiatrian liittyvää tutkimusta väestöön perustuvissa Pohjois-Suomen syntymäkohorteissa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

 

Webinaari on osa DOB-webinaarisarjaa. Webinaarisarjassa esittellään DOB-innovaatioalustaa ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä.

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6aika -ohjelmaa, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja. Datasta oivalluksia ja bisnestä (DOB) -hanke auttaa yrityksiä ja start-upeja hyödyntämään data-analytiikan ja palvelumuotoilun käyttöä liiketoiminnassa. Yritykset rakentavat ekosysteeminsä kanssa uutta osaamista, uusia palveluja markkinoille ja uutta liiketoimintaa.

 


Aika

11.04.2017
14:00 - 15:00

iCalScroll to Top