COSS.fi

COSS.fi

DOB Webinaari: Ota data-analytiikka ja palvelumuotoilu haltuun DOB valmennuksessa!

24.05.2017 14:00 - 15:00

Kaipaako yrityksesi uusia taitoja? Haluatko täydentää osaamisesi data-analytiikalla ja palvelumuotoilulla?  Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennuksessa opitaan data-analytiikan ja palvelumuotoilun perusteet ja sovelletaan opittuja taitoja yrityksen omassa case-projektissa yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Tule webinaariin kuulemaan miten.

Kolmas ja viimeinen DOB valmennuskurssi järjestetään syksyllä 21.8. alkaen Leppävaarassa Laurea-ammattikorkeakoulussa. Valmennuskurssi on maksuton.  Ilmoittautuminen alkaa 15.5.2017. Lisätietoja: Leppävaaran valmennus

Webinaarissa käydään läpi Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennuskurssin sisältöä sekä kerrotaan valmiuksista, joita kurssi luo yrityksille. Webinaarissa kerrotaan myös esimerkkejä palveluista, joita yritykset ovat kehittäneet valmennuksen osana omissa case-projekteissaan.

Maksuton webinaari on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat ottaa data-analytiikan ja palvelumuotoilun osaksi kilpailuetuaan. Webinaarissa varataan aikaa keskustelulle.

Webinaarin pitää hankejohtaja Jyrki Koskinen COSS ry:stä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täällä.

 

Webinaari on osa DOB-webinaarisarjaa. Webinaarisarjassa esittellään DOB-innovaatioalustaa ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä.

Datasta oivalluksia ja bisnestä -hanke on osa 6aika -ohjelmaa, jonka tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja. Datasta oivalluksia ja bisnestä (DOB) -hanke auttaa yrityksiä ja start-upeja hyödyntämään data-analytiikan ja palvelumuotoilun käyttöä liiketoiminnassa. Yritykset rakentavat ekosysteeminsä kanssa uutta osaamista, uusia palveluja markkinoille ja uutta liiketoimintaa.

 

 


Aika

24.05.2017
14:00 - 15:00

iCalScroll to Top