COSS.fi

COSS.fi

intalio

Case-kuvaus: Kuntien välisestä yhteistyöstä sähköisen asioinnin kehittämisessä ja kehitystyön tulosten avoimesta jakamisesta

Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjalan Tietotekniikkakeskus, Lappeenrannan kaupunki ja Oulun kaupunki ovat kehittäneet tiiviissä yhteistyössä sähköisen asioinnin palvelujaan. Lähtökohtana on ollut halu tarjota kuntalaisille laadukkaita palveluja ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköisen asioinnin edut ovat olleet kunnissa tiedossa, mutta avoimuus kehityskohteista ja työn tulosten jakaminen kehittäjien kesken ovat nostaneet hyödyt uudelle tasolle. Yhteistyö sai alkunsa Oulun kaupungin tarpeesta […]

Case-kuvaus: Kuntien välisestä yhteistyöstä sähköisen asioinnin kehittämisessä ja kehitystyön tulosten avoimesta jakamisesta Read More »

Arcusys Oy järjestää Intalio prosessialustan peruskoulutuksen Helsingissä 12.-13.3.2012

Koulutuksen aikana opitaan Intalio prosessialustan perusominaisuudet ja prosessien luominen. Koulutus on Intalio-prosessialustan peruskoulutus, joten se ei edellytä aikaisempaa osaamista.

Koulutus on tarkoitettu kuntien prosessivastaaville, tietohallinnon henkilöille ja se soveltuu myös IT-taustan omaaville substanssiosaajille.

Koulutus on pienryhmäopetusta ja sisältää runsaasti käytännön harjoittelua koulutusta varten tuotetussa Arcusysin Intalio-ympäristössä.

Arcusys Oy järjestää Intalio prosessialustan peruskoulutuksen Helsingissä 12.-13.3.2012 Read More »

Scroll to Top