COSS.fi

COSS.fi

YTYÄ 2017 – Yritysten uutta arvopohjaa muokataan nyt.

28.11.2017 09:00 - 16:15
Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51a-b, Helsinki

YTYÄ – Yritysten uutta arvopohjaa muokataan nyt!

Yritysten kestävä arvopohja on tämän päivän ja huomisen trendi. Ole mukana luomassa uutta suomalaista yrittäjyyttä 2020-luvulle!

Työssäkäyvien ja nuorten arvopohja ja asenne työtä kohtaan on muutoksessa. Haluamme tehdä työtä, jolla on merkitystä ja kuluttajina arvostamme hyvää tekeviä yrityksiä. YTYÄ-tapahtumassa luotsataan yrityksiä vastaamaan tähän arvopohjan muutokseen.

Samalla se tarjoaa nuorille, yrittäjyyttäkin miettiville tapahtuman, jossa luodaan nousevaa suomalaista yrittäjyyttä. Olitpa sitten yrittäjä, sellaiseksi suuntaava, palveluntarjoaja, opiskelija tai verkostoituja – YTYÄ on sinulle!

Ohjelmaa kolmella lavalla aamusta iltaan:

Ytyä-tapahtumassa on päälava, kulmalava ja vintti, joissa kulkevat rinnakkaiset ohjelmat. Ohjelmissa kohtaavat yhteiskunnallisesti toimivat yritykset ja palveluntarjoajat; päälavalla tykittävät teeman kovimmat suomalaisasiantuntijat ja tapahtumaan tulevat yritykset saavat sparrausta kollegoilta / aihealueiden asiantuntijoilta ja kulmasalista valmennusta liiketoiminnan eri osa-alueilta! Poimi omasi ja rock on!

Suomessa ei ole ollut aktiivista verkostoa, joka yhdistäisi nousevan, uuden yrittäjyysasenteen, yritysten arvopohjan muutoksen ja näistä teemoista kiinnostuneet yhteen jakamaan kokemuksiaan ja kehittämään ilmiötä yhdessä. Tähän tarpeeseen syntyi YTYÄ. Yrittäjyys, työn muutos ja merkityksellisyys ovat laaja ilmiö, joka muuttuu vuosi vuodelta. Edelläkävijät ovat edistämässä asiaa – olethan yksi heistä!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.ytya.fi

Tapahtuman pääjärjestäjänä TIEKE ry.


Aika

28.11.2017
09:00 - 16:15

iCal

Paikka

Kulttuuritehdas Korjaamo
Töölönkatu 51a-b
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top