COSS.fi

COSS.fi

#Opendata Makes You Move Hackathon

05.06.2015 09:00 - 17:00

Kuutoskaupungit järjestävät vapaa-aikaan liittyvän yhteishackathonin otsikolla #open data makes you move. Tapahtumassa etsitään vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mikä liikuttaa sinua? Ja miten siitä voisi tehdä bisnestä?

Hackathon on yhteistapahtuma, johon kaikki ovat tervetulleita. Tilaisuudessa on mahdollista oppia avoimesta datasta ja tutustua sen luomiin liiketoimintamahdollisuuksiin, verkostoitua ja visioida tulevaisuutta vapaa-ajan näkökulmasta.

Hackathon neljässä kuutoskaupungissa
Hackathon järjestetään perjantaina 5.6.2015 klo 9.00-19.00 Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa samanaikaisesti. Päivän aikana kehitetään avoimen datan pohjalta uusia vapaa-aikaan liittyviä liiketoimintakonsepteja ja/tai prototyyppejä. Hackathon-päivän päätteeksi omat aikaansaannokset esitellään muille osallistujille. Alla näkyvissä kaupunkikohtaiset osoitetiedot:

Helsinki: HUB13, Kaisaniemenkatu 13 A, 2. krs
Tampere: Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13
Turku: Boost Turku, Lemminkäisenkatu 14–18 A
Oulu: Hotelli-Ravintola Lasaretti, Kasarmintie 13

Ilmoittaudu tästä linkistä lähimpään tapahtumaan (paikkoja rajoitetusti).

Osa Avoimen datan viikon ohjelmaa
Pohjoismaissa järjestetään Avoimen datan viikko 29.5.–7.6.2015. Viikon aikana on erilaisia avoimeen dataan liittyviä seminaareja, tapahtumia, tietoaineistojen esittelyjä, kilpailuja ja muuta avoimeen dataan liittyvää toimintaa.

Pohjoismaisen avoimen datan viikko on ensimmäinen Pohjoismaiden välinen tapahtuma, jossa kehitetään ja vahvistetaan avoimeen dataan liittyvää yhteistyötä. Viikon tapahtumien toteuttajina Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Islannissa on digitalisaatiota edistäviä viranomaisia, tutkimuslaitoksia ja kansalaisjärjestöjä. Suomesta järjestelyihin osallistuu muun muassa Open Knowledge Finland OKF ja Avoimen tiedon ohjelma.

Lisätietoja: 
6aika.fi
Nordic Open Data Week


Aika

05.06.2015
09:00 - 17:00

iCalScroll to Top