COSS.fi

COSS.fi

Open Knowledge Festival

17.09.2012 - 22.09.2012 Koko päivä
Aalto-yliopisto, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, Arabian kampus, Hämeentie 135 C, Helsinki

Globaali yhteistyöverkosto tuo viikon mittaisen festivaalin Helsinkiin

Olemme ylpeitä saadessamme kutsua Sinut maailman ensimmäiselle OKFestivalille, joka järjestetään Helsingissä 17.–22.9.2012. Viikon mittaisen festivaalin ohjelma koostuu työpajoista, luennoista, hackathon-ohjelmointisessioista sekä verkkovälitteisistä tapahtumista. Festivaali yhdistää ensimmäistä kertaa kaksi vuosittaista tapahtumaa, Open Government Data Campin ja Open Knowledge Conferencen.

OKFestivalin tämänvuotinen teema on Open Knowledge in Action. Festivaalin aikana keskitytään tarkastelemaan tiedon avaamisen hyötyjä, erilaisia organisaatioita, jotka voivat hyötyä uudenlaisesta tiedon jakamisesta, sekä sitä, minkälaisia vaikutuksia läpinäkyvyydellä voi olla yhteiskunnassa. Festivaalin ohjelma on osallistumista painottava, ja sitä on suunnitellut yhdessä yli 100 asiantuntijaa.

Ohjelmassa on mukana yhteensä 13 aihealuetta hallinnon läpinäkyvyydestä avoimeen laitteistoon, ja siinä korostetaan ympäri maailmaa syntyvien avoin tieto- sekä avoin data -aloitteiden moninaisuutta. 

Hanki lippusi jo tänään ja liity satojen yksityisen, julkisen sekä järjestösektorin muutoksentekijöiden ja asiantuntijoiden joukkoon. Rakennetaan yhdessä kansainvälinen avoimen tiedon ekosysteemi.

Lisätietoja, ohjelma, liput: http://okfestival.org/

Open Source Software = Openmind

COSS vastaa OKFestivalin kaksipäiväisestä Open Source Software -aihealueesta 18.-19.9., joka toimii samalla tämänvuotisena Openmind-tapahtumana. Tapahtumaviikko on loistava mahdollisuus tutustua laajemmin avoimen lähdekoodin, avoimien standardien ja avoimen datan maailmaan Suomessa.

Sponsorointi

OKFestival on herättänyt suurta kansallista ja kansainvälistä huomiota ja tapahtuma tulee takuulla näkymään monissa eri kanavissa. Tapahtumaviikolle odotetaan tuhatta kävijää. Openmindin ja OKFestivalin sponsoroinnista kiinnostuneita avoimen lähdekoodin toimijoita pyydetään ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@coss.fi.


Aika

17.09.2012 - 22.09.2012
Koko päivä

iCal

Paikka

Aalto-yliopisto, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, Arabian kampus
Hämeentie 135 C
Helsinki

Kartta latautuu...


Scroll to Top