COSS.fi

COSS.fi

Mindtrek x DXtera – Impact of Open Technology

16.06.2021 15:00 - 16:30

MINDTREK X DXTERA
IMPACT OF OPEN TECHNOLOGIES
16TH OF JUNE, 2021
ONLINE EVENT

Program organized in collaboration with DXtera and EduCloud Alliance.

 

Avoimet opetusteknologiat esillä 16.6. järjestettävässä Mindtrek x DXtera -tapahtumassa

Kansainvälinen teknologiakonferenssi Mindtrek sekä yhdysvaltalainen DXtera Institute tuottavat yhteistyössä 16.6. klo 15:00-16:30 verkon välityksellä järjestettävän Mindtrek x DXtera – Impact of Open Technology -onlinetapahtuman.

Maksuton tilaisuus on suunnattu kaikille tulevaisuuden avoimista opetusteknologiaratkaisuista kiinnostuneille. Tilaisuuden pääteemana on avointen teknologioiden ja standardien hyödyntäminen koulutussektorilla ympäri maailmaa. Puheenvuoroissa ja paneelikeskustelussa kuullaan kannanottoja siihen, miten avoimet teknologiat erityisesti avoin data voi edesauttaa opiskelijoiden oppimista ja menestymistä koulumaailmassa sekä millaisia pyrkimyksiä näiden avointen teknologioiden edistämiseen on tällä hetkellä käynnissä niin Suomessa kuin myös kansainvälisesti muun muassa Saksassa, Aasiassa sekä Yhdysvalloissa.

Tilaisuuden keynote-puhujana nähdään Dr. Anja Hagen (German Alliance for Education, Education 360° Consulting GmbH), joka ottaa kantaa puheenvuorossaan muun muassa siihen, miten koronapandemia on vaikuttanut koulumaailmaan ja millaisia haasteita se on tuonut mukanaan sekä miten näistä pandemian jälkeen toivutaan. Hagen tulee kertomaan myös esimerkkejä siitä, miten Saksassa on erilaisissa liittovaltion hankkeissa hyödynnetty avoimia teknologioita.

Tilaisuuden asiantuntijapaneelissa mukana ovat:

  • Kalle Huhtala (Educloud Alliance) –  “xAPI as a part of the national digital learning infrastructure”
  • Jim Larimore (Chief Equity Officer, Riiid Labs) –  “Open technology in education”
  • Jeff Merriman (Chief Technology Officer and Co-Founder, DXtera Institute) – “Importance of open data infrastructure and datasets”

Kalle Huhtala tulee esittelemään tilaisuudessa xAPI-standardia ja sen roolia osana kansallista digitaalisen oppimisen infrastruktuuria sekä kertoo myös EduCloud Alliancen tekemästä xAPI-määrittelytyöstä. Jim Larimore tulee kertomaan EdNet Challengista, kuinka avoimella datalla voidaan edistää markkinoita ja luoda yhteistyöverkostoja tekoälyn turvallisuuden kehittämiseen ja parantamiseen. Jeff Merriman avaa kuulijoille, miten organisaatioiden dataa päästään hyödyntämään avointen ratkaisujen avulla sekä miten anonymisoitua dataa voidaan käyttää erityisesti tekoälyinnovaatioiden edistämiseen. Paneelikeskustelun moderaattorina toimii Dale Allen (President and Co-founder, DXtera Institute).

Tilaisuus järjestetään englanniksi ja on kaikille teemasta kiinnostuneille avoin ja ilmainen. Osallistujamäärä on rajattu, joten varmistathan paikkasi tilaisuudessa pian rekisteröitymällä tapahtumasivuilta löytyvän linkin kautta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>


Aika

16.06.2021
15:00 - 16:30

iCalScroll to Top