COSS.fi

COSS.fi

Future City Challenge 2018 -kilpailun kick off -tilaisuus

22.11.2017 09:00 - 12:00
Startup Sauna Urban Mill, Betonimiehenkuja 3 E, Espoo

Tervetuloa kehittämään tulevaisuuden kaupunkia!

IBM, Digita ja Etteplan järjestävät yhdessä ensimmäisen koko Suomen kattavan kilpailun, jonka tavoitteena on suunnitella uusia innovatiivisia ratkaisuja ja sovelluksia kaupunkilaisten arkipäivää helpottamaan. Kisaan mukaan lähtevät kaupungit ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä ja Tampere. Jokainen osallistuva kaupunki tulee julkistamaan useita tosielämän haasteita sovelluskehittäjille ratkottavaksi – teknislähtöisten sijaan.

Kisaan osallistujille annetaan pääsy kaupunkien avoimeen dataan Etteplanin johtavan IoT-asiantuntijaorganisaation tuella. Digita tarjoaa maan kattavan LoRaWAN-teknologiaan perustuvan IoT-verkkonsa ja IBM Bluemix innovaatioalustan, joka sisältää mm. IBM Watson -tekoälyn ja IoT-alustan. Näiden lisäksi tarjoamme osallistujien käyttöön uusimmat työkalut, tarvittavat resurssit sekä projektitiimin tuen.

Kilpailu on suunnattu yrityksille, startupeille ja opiskelijoille, joita kiinnostaa kaupunkihaasteiden ratkaiseminen. Kokoa vapaasti tiimi, jolla on liiketoiminnan ja teknologian osaamista sekä luovaa ongelmanratkaisukykyä. Osallistuminen ei sido teitä jatkoon, omistusoikeuksista ratkaisujen käyttöön sopivat kaupunki ja kyseinen tiimi keskenään.

Kisa startataan kick off -tapahtumassa Espoossa keskiviikkona 22.11. Ilmoittautuminen aukeaa 1.11.

Lue lisää ja ilmoittaudu! 

 


Aika

22.11.2017
09:00 - 12:00

iCal

Paikka

Startup Sauna Urban Mill
Betonimiehenkuja 3 E
Espoo

Kartta latautuu...


Scroll to Top