COSS.fi

COSS.fi

Toiminnanohjausjärjestelmän valinta on aina erilainen riippuen toimijan tarpeista ja liiketoiminnan muodosta. Kaikki ohjelmat eivät ole sopivia jokaiselle yritykselle ja osa on hyvinkin joustavia ja räätälöitävissä. Avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä on täysin potentiaalinen vaihtoehto, mutta saattaa vaatia yritykseltä melko paljon työtä aluksi.

Seuraavaksi esitellään 11  avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmää. Listauksen ohjelmistot ovat esimerkkejä ja listattu aakkosjärjestyksessä. Ohjelmistoja ja niiden tarjoajia on markkinoilla paljon muitakin.

ADempiere Business Suite

ADempiere on avoimen lähdekoodin ratkaisu, joka yhdistää ERP-, CRM- ja SCM-ohjelmat liiketoiminnan tukemiseen. Adempiere on laaja järjestelmä, joka mukautuu vastaamaan liiketoiminnan erilaisiin tarpeisiin.

Compiere

Compiere on avoimen lähdekoodin ERP- ja CRM-järjestelmä. Järjestelmä mukautuu helposti vastaamaan erilaisten toimijoiden tarpeisiin.

ERP5

ERP5 on maailmanlaajuisesti tunnettu avoimen lähdekoodin ERP-järjestelmä. Ohjelmisto on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja joustava.

ERPNext

ERPNext on avoimen lähdekoodin ERP-järjestelmä. Ohjelmisto on suunniteltu pk-yrityksille. Se on monipuolinen sekä helppokäyttöinen.

iDempiere Business Suite

iDempiere on avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä, joka yhdistää ERP-, CRM- ja SCM- toiminnot yhteen.

Odoo

Odoo on avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä, jota kehitetään maailmanlaajuisesti satojen organisaatioiden toimesta. Ohjelmisto on toiminnoiltaan monipuolinen ja joustava.

OpenBravo Business Suite

OpenBravo on web-pohjainen ERP-järjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille.

PupeSoft Standard / Professional

PupeSoft ohjelmisto sopii erityisesti pk-yritykselle tukkukauppaan. Standard-versio on käyttövalmis pilvipalvelu ja professional-versio on räätälöity asennus asiakkaalle.

SQL-Ledger

SQL-Leder on ERP- ja kirjanpito-ohjelmisto, joka on erityisesti tarkoitettu pk-yrityksille.

webERP

WebERP on toiminnanohjaus- ja kirjanpitojärjestelmä. Se sisältää monipuolisen valikoiman moduuleja erilaisille yrityksille. Ohjelmisto on tarkoittettu tukku- ja jälleenmyynnin sekä valmistuksen parissa toimiville yrityksille.

xTuple – PostBooks ERP

XTuple on avoimen lähdekoodin ERP- ja kirjanpitojärjestelmä joka on suunniteltu pk-yrityksien tarpeisiin.

 

Kartoituksen lähteet ja muu materiaali opinnäytetyössä, joka on luettavissa täällä.

Päivitetty 28.3.2017

Scroll to Top