Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäsen on osa COSSin verkostoa ja laaja-alaista toimintaa. Jäsenillä on mahdollisuus verkostoitua eri toimijoiden kanssa erilaisissa tilaisuuksissa ja osallistua toimintaan vaihtelevissa hankkeissa ja työryhmissä, kuten JulkisCOSSissa.

Yhteisöjäsenten edut

Jäsenten edunvalvonta ja vaikuttaminen

COSSin yksi tärkeimmistä tehtävistä on tehdä yhteiskunnallista vaikuttamistyötä sekä valvoa jäsentensä etuja käymällä aktiivista keskustelua sekä tekemällä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tavoitteena vaikuttamistyöllä on luoda Suomesta maailman paras paikka yrittää avoimen lähdekoodin avulla ja ympärillä. Tähän tavoitteeseen pyrimme erilaisten yrityshautomo- ja kasvuohjelmien käynnistämisellä sekä tunnistamalla ja kutsumalla yhteistyöhön mukaan erilaisia avoimen lähdekoodin rahoittajia.

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenetuihimme liittyen, tavoitat meidät sähköpostilla info@coss.fi

Jäsenmaksut

Jäsenyyden vuosimaksu määräytyy organisaation Suomessa toimivan henkilöstön määrän perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

Henkilöstömäärä Jäsenmaksu (+ALV 24%)
1 – 9 250 €
10-19 590 €
20-49 950 €
50-99 1350 €
100-199 1950 €
200-499 2950 €
500 - 3950 €

Ohjausryhmäjäsenyys

Yhdistyksen hallituksen apuna toimii neuvoa antava ohjausryhmä, johon kuuluvat ohjausryhmäjäsenet ja erikseen kutsutut asiantuntijat.

Ohjausryhmäjäsenyys on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille, joille avoin lähdekoodi on merkittävä strateginen kysymys, ja jotka haluavat olla keskeisesti vaikuttamassa avoimen lähdekoodin liiketoiminnan kehittymiseen Suomessa.

Ohjausryhmäjäsenet ovat yhdistyksen varsinaisia jäseniä. Ohjausryhmäjäsenille kuuluvat kaikki varsinaisen jäsenyyden edut ja palvelut. Ohjausryhmäjäsenille tarjotaan lisäksi muun muassa erillisiä näkyvyyspalveluja ja vaikuttamisen paikkoja. Ohjausryhmäjäsenten logot näkyvät keskeisellä paikalla COSSin www-sivulla ja muussa viestintämateriaalissa.

Ohjausryhmäjäsenet maksavat varsinaisten jäsenten jäsenmaksun lisäksi ohjausryhmämaksun, joka porrastetaan organisaation Suomessa toimivan henkilöstön määrän perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

Henkilöstömäärä Ohjausryhmämaksu (+ALV 24%)
1 – 199 1 450 €
200 - 2 950 €

Tilaa uutiskirjeemme

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot.*

Seuraa meitä