Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäsen on osa COSSin verkostoa ja laaja-alaista toimintaa. Jäsenillä on mahdollisuus verkostoitua eri toimijoiden kanssa erilaisissa tilaisuuksissa ja osallistua toimintaan vaihtelevissa hankkeissa ja työryhmissä, kuten JulkisCOSSissa.

COSSin yhteisöjäsenyyden edut

Järjestämme yhteistyökumppaneiden kanssa vuosittain erilaisia alan koulutuksia, tapahtumia sekä seminaareja, jonne jäsenemme pääsevät osallistumaan joko ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Tunnetuimpana COSSin järjestämänä tapahtumana on vuosittainen, kansainvälinen teknologia-alaan keskittyvä Mindtrek-konferenssi, jonne tarjoamme jäsenillemme liput sekä sponsoripaketit alennettuun jäsenhintaan.

Yleisten koulutustilaisuuksien lisäksi tarjoamme jäsenillemme avoimen lähdekoodin oikeudellisiin, liiketoiminnallisiin, teknisiin ja yhteisöllisiin kysymyksiin liittyviä asiantuntijapalveluita alennettuun jäsenhintaan koulutusten ja konsultoinnin muodossa. Palvelut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tarjoamme jäsenillemme jäsenetuna maksutonta lisenssineuvontaa, joka on joustava ja nopea neuvontapalvelu. Neuvontaan sisältyy asiakkaan ongelman arviointi, yleisen tason neuvonta yksittäiseen lisenssikysymykseen liittyen sekä yleinen toimenpidesuositus ja kustannusarvio. Palveluun ei sisälly asiakirjojen, sopimusten tai muiden vastaavien laadinta.

Tiedotamme säännöllisesti jäsenillemme käynnissä olevista hankkeista tai projekteista, joihin myös jäsenillämme on mahdollisuus osallistua. Lisäksi julkaisemme ajankohtaisia uutisia avoimuuteen liittyen. Jäsenemme voivat lähettää meille myös organisaatioidensa omia tiedotteita ja uutisia, jotka samaan tapaan julkaistaan coss.fi-sivustolla, uutiskirjeissämme ja sosiaalisen median kanavissamme. Jäsenillämme on näin mahdollisuus tavoittaa kauttamme kuukausittain noin 5 000 avoimuudesta kiinnostunutta lukijaa. Tarjoamme jäsenillemme myös tiedotus- ja markkinointiapua sekä tarpeen mukaan muuta neuvontaa avoimen lähdekoodin tuotteille.

Välitämme eteenpäin jäsenillemme avoimiin tietojärjestelmiin liittyviä tiedusteluja ja tarjouspyyntöjä. Lisäksi tiedotamme jäseniämme myös säännöllisesti ajankohtaisista hankintailmoituksista, joihin avointen ratkaisujen tarjoajilla on erinomainen mahdollisuus osallistua.

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden käyttää COSS-merkkiä. Oman COSS-merkkisi voit ladata nettisivuiltamme liitettäväksi esimerkiksi organisaatiosi verkkosivuille tai lähteviin tarjouksiin. COSS-merkkiä käyttämällä voit profiloitua avoimen lähdekoodin tarjoajaksi sekä avoimien tietojärjestelmien tukijaksi.

Tuemme jäseniämme avoimuuteen liittyvien hankkeiden käynnistämisessä sekä avoimien yhteisöjen rakentamisessa. Jäsenenä pääset hyödyntämään laajaa verkostoamme ja saat apua muun muassa tiedottamisessa sekä asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden löytämisessä.

COSSin yhteisöjäsenenä pääset mukaan COSS Avoin kunta -verkostoon, joka on COSSin jäsenyritysten ja kuntakumppanien yhteinen verkosto. Saat myös palvelulistaukseen esille yrityksesi tarjooman. COSSin jäsenyrityksille verkosto toimii kanavana markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan kunnille ja kaupungeille. Lue lisää >>

Mikäli olet jo COSSin yhteisöjäsen ja haluat mukaan verkostoon sekä tuoda esille yrityksesi palvelutarjooman, käythän täyttämässä oheisen yritysesittelyn.

 

Jäsenenä pääset osaksi laajaa avoimuuden verkostoamme, joka kattaa tällä hetkellä yli 150 alalla toimivaa yritystä, organisaatiota sekä aihetta tukevaa kannatusjäsentä. Näiden joukosta löytyy edustusta niin julkiselta kuin yksityiseltäkin sektorilta aina suurista kansainvälisistä yrityksistä pienempiin startup-yrityksiin. Lisäksi teemme yhteistyötä useiden kotimaisten sekä kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Tutustu, verkostoidu ja jaa kokemuksia kanssamme!

Jäsen

Lataa oma COSS-merkkisi tästä!

Jäsenyyden vuosimaksu määräytyy organisaation Suomessa toimivan henkilöstön määrän perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

Henkilöstömäärä Jäsenmaksu (+ALV 24%)
1 – 9 250 €
10-19 590 €
20-49 950 €
50-99 1350 €
100-199 1950 €
200-499 2950 €
500 - 3950 €

Ohjausryhmäjäsenyys

Yhdistyksen hallituksen apuna toimii neuvoa antava ohjausryhmä, johon kuuluvat ohjausryhmäjäsenet ja erikseen kutsutut asiantuntijat.

Ohjausryhmäjäsenyys on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille, joille avoin lähdekoodi on merkittävä strateginen kysymys, ja jotka haluavat olla keskeisesti vaikuttamassa avoimen lähdekoodin liiketoiminnan kehittymiseen Suomessa.

Ohjausryhmäjäsenet ovat yhdistyksen varsinaisia jäseniä. Ohjausryhmäjäsenille kuuluvat kaikki varsinaisen jäsenyyden edut ja palvelut. Ohjausryhmäjäsenille tarjotaan lisäksi muun muassa erillisiä näkyvyyspalveluja ja vaikuttamisen paikkoja. Ohjausryhmäjäsenten logot näkyvät keskeisellä paikalla COSSin www-sivulla ja muussa viestintämateriaalissa.

Ohjausryhmäjäsenet maksavat varsinaisten jäsenten jäsenmaksun lisäksi ohjausryhmämaksun, joka porrastetaan organisaation Suomessa toimivan henkilöstön määrän perusteella alla olevan taulukon mukaisesti.

Henkilöstömäärä Ohjausryhmämaksu (+ALV 24%)
1 – 199 1 450 €
200 - 2 950 €

Tilaa uutiskirjeemme

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot.*

Seuraa meitä