Kuntakumppanuus

kaupunki

Kuntakumppanuus-verkostossa jo mukana:

Tehosta kuntasi toimintaa avoimuudella.

COSS toivoo ekosysteemiinsä alan yritysten lisäksi myös julkista sektoria ja heidän edustustaan. Tarkoituksena on luoda kattava verkosto, joka mahdollistaa laaja-alaisen verkostoitumisen eri toimijoiden kanssa.

Kuntakumppanuus on tarkoitettu kunnille ja kaupungeille, jotka haluavat vaikuttaa avoimuuteen ja osallistua verkoston toimintaan. Kuntakumppani pääsee osaksi COSSin avoimuuden yhteisöä, jossa on vajaat 100 alalla toimivaa yritystä ja organisaatiota sekä yli 70 aihetta tukevaa kannatusjäsentä.

Kuntakumppanuus tarjoaa kunnille apua ja tukea toiminnan kehittämiseen, mahdollisuuden vaikuttaa ja edistää avoimuutta yhteiskunnassa sekä pääsyn laajaan avoimuuden verkostoon tekemään yhteistyötä ja vaihtamaan kokemuksia sekä parhaita käytäntöjä.

 • Avoin arkkitehtuuri ja avoimet rajapinnat takaavat prosessien ja järjestelmien yhteensopivuuden
 • Standardit luovat markkinan, avoimet standardit avoimen markkinan
 • Avoimet rajapinnat sekä avoin innovaatio avaavat kuntamarkkinan kaikille toimijoille
 • Avoimen lähdekoodin ohjelmistot tarjoavat suorituskykyisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja kuntasektorille
 • Avoin data ja avoimet rajapinnat uudistavat palvelujen kehittämisen

Kuntakumppanuuden edut

Kuntakumppanuudessa korostuvat sekä viestinnällinen yhteistyö että erilaiset koulutukset ja tapahtumat aiheen tiimoilta. Tarjoamme Kuntakumppaneille kattavia etuja, joilla tuemme Kuntakumppanin toimintaa avoimiin teknologioihin liittyen.

Järjestämme Kuntakumppaneille mahdollisuuden osallistua kerran vuodessa veloituksetta koulutustilaisuuteen, joka keskittyy alan ajankohtaisiin aiheisiin. (Esim. JIT 2015, GDPR)

Järjestämme yhteistyökumppaneiden kanssa vuosittain erilaisia alan koulutuksia, tapahtumia sekä seminaareja, jonne Kuntakumppanit pääsevät osallistumaan joko ilmaiseksi tai alennettuun hintaan.

Tunnetuimpana COSSin järjestämänä tapahtumana on vuosittainen, kansainvälinen teknologia-alaan keskittyvä Mindtrek-konferenssi. Tarjoamme Kuntakumppanille yhden vapaalipun vuosittaiseen konferenssiin. Lisäksi tarjoamme Kuntakumppanille mahdollisuuden hankkia lisälippuja sekä sponsoripaketteja alennettuun hintaan.

Tuemme Kuntakumppaneitamme avoimuuteen liittyvien hankkeiden käynnistämisessä sekä avoimien yhteisöjen rakentamisessa. Kuntakumppanina pääset hyödyntämään laajaa verkostoamme ja saat apua muun muassa tiedottamisessa sekä asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden löytämisessä.
Kuntakumppanina voit lähettää meille organisaationne omia tiedotteita ja uutisia, jotka julkaisemme coss.fi-sivustolla, uutiskirjeissämme ja sosiaalisen median kanavissamme. Näin Kuntakumppaneillamme on mahdollisuus tavoittaa kauttamme kuukausittain noin 5 000 avoimuudesta kiinnostunutta lukijaa. Tarjoamme Kuntakumppanille myös tiedotus- ja markkinointiapua sekä tarpeen mukaan muuta neuvontaa avoimen lähdekoodin tuotteille.

Välitämme eteenpäin jäsenillemme avoimiin tietojärjestelmiin liittyviä tiedusteluja ja tarjouspyyntöjä.

Tarjoamme Kuntakumppaneille yksilöllistä neuvontaa ja konsultaatiota avoimiin teknologioihin liittyen. Tähän sisältyy esimerkiksi maksutonta lisenssineuvontaa, joka on joustava ja nopea neuvontapalvelu. Neuvontaan sisältyy asiakkaan ongelman arviointi, yleisen tason neuvonta yksittäiseen lisenssikysymykseen liittyen sekä yleinen toimenpidesuositus ja kustannusarvio. Palveluun ei sisälly asiakirjojen, sopimusten tai muiden vastaavien laadinta. Yleisten koulutustilaisuuksien lisäksi tarjoamme avoimen lähdekoodin oikeudellisiin, liiketoiminnallisiin, teknisiin ja yhteisöllisiin kysymyksiin liittyviä asiantuntijapalveluita alennettuun hintaan koulutusten ja konsultoinnin muodossa. Palvelut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kuntakumppanina pääset mukaan COSS Avoin kunta -verkostoon, joka on COSSin jäsenyritysten ja kuntakumppanien yhteinen verkosto. Tavoitteena on auttaa kuntia ja kuntayhtymiä kehittämään avoimia, yhteensopivia järjestelmiä ja prosesseja osana kunnan kokonaisvaltaista kehittämistä kunnan, kuntalaisten ja veronmaksajien parhaaksi. Lue lisää >>

Vuosimaksu

Kuntakumppanuuden hinta on 930 € (+ALV 24%) / vuosi.

Kiinnostuitko Kuntakumppanuudesta?

Jätä oheisella lomakkeella meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää Kuntakumppanuudesta ja sen eduista.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot.*

  Seuraa meitä