Kuntakumppanuus

kaupunki

Tehosta kuntasi toimintaa avoimella lähdekoodilla.

Meille COSSissa on tärkeää, että niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla on saatavilla tarvittava tieto ja ymmärrys avoimesta lähdekoodista sekä sen hyödyistä ja edellytyksistä vaihtelevissa ympäristöissä. Yksi tavoitteistamme onkin auttaa kuntia ja kuntayhtymiä kehittämään avoimia, yhteensopivia järjestelmiä ja prosesseja osana kunnan kokonaisvaltaista kehittämistä kunnan, kuntalaisten ja veronmaksajien parhaaksi.

Kuntakumppanuus on tarkoitettu kunnille ja kaupungeille, jotka haluavat edistää avoimien teknologioiden käyttöä, tehdä yhteistyötä sekä vaihtaa kokemuksia ja parhaita käytäntöjä toisten kanssa. Lisäksi kuntakumppanuus tarjoaa kunnille apua ja tukea oman toiminnan ja palvelujen kehittämiseksi sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja edistää avoimuutta yhteiskunnassa.

COSSin kuntakumppanina pääset osaksi yhteisöämme, josta löytyy laajaa osaamista ja kyvykkyyttä avoimeen lähdekoodiin sekä yleisemminkin avoimiin teknologioihin. Yhteisömme koostuu kuntakumppaneidemme lisäksi noin 60 alalla toimivasta yrityksestä ja organisaatiosta sekä yli 70 aihetta tukevasta kannatusjäsenestä. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa, niin Suomessa kuin ulkomaillakin, toimialan kehittämiseksi.

Kuntakumppanuus-verkostossa jo mukana:

Kuntakumppanuuden edut

Kuntakumppanuudessa korostuvat sekä viestinnällinen yhteistyö että erilaiset koulutukset ja tapahtumat aiheen tiimoilta. Tarjoamme Kuntakumppaneille kattavia etuja, joilla tuemme Kuntakumppanin toimintaa avoimiin teknologioihin liittyen.

Vuosimaksu

Kuntakumppanuuden hinta on 930 € (+ALV 24%) / vuosi.

Kiinnostuitko Kuntakumppanuudesta?

Jätä oheisella lomakkeella meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää Kuntakumppanuudesta ja sen eduista.

    Tilaa uutiskirjeemme

    Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot.*

    Seuraa meitä