Kannatusjäsenyys

COSSin kannatusjäsenyys on tarkoitettu kaikille avoimesta lähdekoodista, avoimesta datasta, avoimista standardeista ja avoimista rajapinnoista kiinnostuneille yksityishenkilöille.

Kannatusjäsenenämme osallistut yhteisön toimintaan ja tuet avoimen lähdekoodin yhteisöjä sekä niiden kehitystä. Kannatusjäseneksemme voi liittyä kuka tahansa yksityishenkilö, joka hyväksyy yhdistyksemme tarkoituksen.

Kannatusjäsenyyden edut

Kannatusjäsenenämme saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä avoimuuden saralla tapahtuu. Tiedotamme jäsenillemme uutisista sekä tulevista avoimuuden tapahtumista ja tilaisuuksista. Järjestämme myös vuosittain erilaisia tilaisuuksia ja kumppanitapahtumia, joihin jäsenemme voivat osallistua ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Lisäksi neuvomme jäseniämme heitä askarruttavissa kysymyksissä ja tarpeen mukaan välitämme tiedusteluita eteenpäin muille jäsenille.

Jäsenmaksu

Kannatusjäsenyyden hinta on 15 €/ vuosi ja se maksetaan liittymishetkellä. Liittymisvuoden jälkeen lähetämme seuraavan vuoden jäsenmaksun aina vuoden alussa.

Mikäli haluat olla osa tätä avoimuuden verkostoa, liity mukaan nyt!

Tilaa uutiskirjeemme

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot.*

Seuraa meitä