Kannatusjäsenyys

 

COSSin kannatusjäsenyys on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka toimivat vapaa-ajallaan avoimen lähdekoodin, avoimen datan, avoimien standardien tai avoimien rajapintojen parissa, tai ovat muuten kiinnostuneita aiheesta.

Kannatusjäsenenä osallistut yhteisön toimintaan ja tuet avoimen lähdekoodin yhteisöjä sekä kehitystä. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa yksityishenkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Kannatusjäsenenä saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä avoimuuden saralla tapahtuu. Tiedotamme jäsenillemme uutisista sekä tulevista avoimuuden tapahtumista ja tilaisuuksista. Järjestämme myös vuosittain erilaisia tilaisuuksia ja kumppanitapahtumia, joihin jäsenet voivat osallistua ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Lisäksi neuvomme jäseniämme heitä askarruttavissa kysymyksissä ja tarpeen mukaan välitämme tiedusteluita muille jäsenille.

Mikäli haluat olla osa tätä
avoimuuden verkostoa,
liity mukaan nyt!

Kannatusjäsenyyden hinta on 15 €/ vuosi ja se maksetaan liittymishetkellä. Liittymisvuoden jälkeen lähetämme seuraavan vuoden jäsenmaksun aina vuoden alussa.

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä