Jäsenyys ja jäsenedut

startup-594090_1280

 

Liittymällä COSS:n jäseneksi pääset osaksi laajaa avoimuuden verkostoa ja  tuet työtä avoimen lähdekoodin, avoimien standardien ja avoimien rajapintojen käytön edistämiseksi niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla Suomessa. Lisäksi COSS:lla on kattavat jäsenedut, joilla pyritään tukemaan jäsenen liiketoimintaa avoimiin teknologioihin liittyen.

 

Yhteisöjäsen

Yhteisöjäsenyys on tarkoitettu yrityksille, tutkimus- ja koulutuslaitoksille ja muille organisaatioille.

Jäsenedut

COSS järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa vuosittain erilaisia tapahtumia ja seminaareja, jonne jäsenet pääsevät joko ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Tunnetuimpana COSS:n järjestämänä tilaisuutena on Mindtrek-konferenssi, jonne jäsenet saavat lippuja ja sponsoripaketteja alennettuun hintaan.
Yleisten tilaisuuksien lisäksi COSS tarjoaa avoimen lähdekoodin oikeudellisiin, liiketoiminnallisiin, teknisiin ja yhteisöllisiin kysymyksiin liittyviä asiantuntijapalveluita koulutusten ja konsultoinnin muodossa. Palvelut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.
COSS lähettää jäsenilleen tiedotteita esimerkiksi käynnissä olevista projekteista sekä julkaisee ajankohtaisia uutisia avoimuuteen liittyen. Tämän lisäksi jäsenet voivat jättää tiedotteitaan ja uutisiaan, jotka samaan tapaan julkaistaan coss.fi -sivustolla, uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissamme. Näissä edellä mainituissa kanavissa on mahdollisuus tavoittaa kuukausittain noin 5 000 avoimuudesta kiinnostunutta lukijaa.
COSS välittää avoimiin tietojärjestelmiin liittyviä tiedusteluja ja tarjouspyyntöjä eteenpäin jäsenilleen.
COSS tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden käyttää COSS-merkkiä ja näin profiloitua avoimen lähdekoodin tarjoajaksi sekä avoimien tietojärjestelmien tukijaksi.

Oletko jäsen? Lataa oma COSS-merkkisi tästä

COSS tarjoaa jäsenilleen maksutonta lisenssineuvontaa, joka on joustava ja nopea neuvontapalvelu. Neuvontaan sisältyy asiakkaan ongelman arviointi, yleisen tason neuvonta yksittäiseen lisenssikysymykseen liittyen sekä yleinen toimenpidesuositus ja kustannusarvio. Palveluun ei sisälly asiakirjojen, sopimusten tai muiden vastaavien laadinta.
COSS:n jäsenet saavat maksutonta lanseerausapua avoimen lähdekoodin tuotteilleen. Tähän sisältyvät muun muassa tiedotus- ja markkinointiapu COSS:n verkostoille sekä tarpeen mukaan muu neuvonta.
Jäsenet saavat COSS:n tuen ja laajan verkoston hyödyntämismahdollisuudet avoimuuteen liittyvien hankkeiden käynnistämisessä. COSS tarjoaa apua esimerkiksi tiedottamisessa ja asiantuntijoiden sekä yhteistyökumppaneiden hakemisessa.
COSS:lla on vajaa 100 yhteisöjäsentä sekä yli 50 kannatusjäsentä. Näiden joukosta löytyy edustusta niin julkiselta kuin yksityiseltäkin sektorilta aina suurista kansainvälisistä yrityksistä pienempiin startup-yrityksiin. Lisäksi COSS:lla on paljon yhteistyökumppaneita, joiden kanssa toimitaan yhdessä.

Jäsenyyden vuosimaksu porrastetaan jäsenten työntekijöiden määrän perusteella.

 

Liity yhteisöjäseneksi

Hinnasto

Oletko jäsen? Lataa oma COSS-merkkisi tästä

 

Ohjausryhmäjäsen

Ohjausryhmäjäsenyys on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille, joille avoin lähdekoodi on merkittävä strateginen kysymys ja jotka haluavat olla keskeisesti vaikuttamassa avoimen lähdekoodin liiketoiminnan kehittymiseen Suomessa.

Ohjausryhmäjäsenille kuuluvat kaikki varsinaisen jäsenyyden edut ja palvelut, sekä lisäksi oikeus jäsenyyteen COSS:n toimintaa suuntaavassa ohjausryhmässä. Ohjausryhmäjäsenten logot näkyvät keskeisellä paikalla COSS:n www-sivulla ja muussa viestintämateriaalissa.

Yhdistyksen ohjausryhmäjäseneksi voidaan hyväksyä oikeushenkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Ohjausryhmäjäsenet ovat myös yhdistyksen varsinaisia jäseniä.

Ohjausryhmäjäsenet maksavat varsinaisen jäsenmaksun lisäksi ohjausryhmämaksun, joka porrastetaan työntekijöiden määrän perusteella.

Hinnasto

 

Kannatusjäsen

Kannatusjäsenenä osallistut yhteisön toimintaan ja tuet avoimen lähdekoodin yhteisöjä. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa yksityishenkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Jäsenmaksu on 15 € / vuosi.

Liity kannatusjäseneksi

 

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä