COSSin kannatusjäsenyyden edut päivittyivät!

19.12.2017Linda Lehto
Uutiset 1 kommentti

Uudistimme kannatusjäsentemme etuja. Uutena jäsenetuna tarjoamme kaikille nykyisille sekä uusille kannatusjäsenillemme pääsyn roam.fi-verkkoon!

MIKÄ ROAM.FI ON?

Jakamiseen perustuva langaton verkkoyhteisö

Roam.fi on avoin ja langaton laajakaistayhteisö, joka mahdollistaa käyttäjälleen nopean ja turvallisen verkkoyhteyden paikasta ja ajankohdasta riippumatta. Roam.fi tarjoaa tunnistetun, salatun verkon, jonka toiminta on laadukasta ja turvallista.

Lue lisää roam.fi-verkosta.

Roam.fi-verkon tukipisteitä voit käydä tarkastelemassa täältä. Karttaa päivitetään jatkuvasti. Kaikkien jäsenten tukiasemat eivät vielä näy kartalla.

COSSin kannatusjäsenyys on tarkoitettu kaikille avoimesta lähdekoodista, avoimesta datasta, avoimista standardeista ja avoimista rajapinnoista kiinnostuneille yksityishenkilöille. Kannatusjäsenenä osallistut yhteisön toimintaan ja tuet avoimen lähdekoodin yhteisöjä sekä kehitystä. Kannatusjäsenenä saat ajankohtaista tietoa siitä, mitä avoimuuden saralla tapahtuu. Tiedotamme jäsenillemme uutisista sekä tulevista avoimuuden tapahtumista ja tilaisuuksista. Järjestämme myös vuosittain erilaisia tilaisuuksia ja kumppanitapahtumia, joihin jäsenet voivat osallistua ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Lisäksi neuvomme jäseniämme heitä askarruttavissa kysymyksissä ja tarpeen mukaan välitämme tiedusteluita muille jäsenille. Uutena jäsenetuna yksityishenkilöt saavat nyt myös pääsyn roam.fi-verkkoon kannatusjäsenyyden kautta!

Mikäli haluat olla osa tätä avoimuuden verkostoa – liity mukaan nyt!

Tutustu COSSin kannatusjäsenyyteen.

 

 

Yksi vastaus artikkeliin “COSSin kannatusjäsenyyden edut päivittyivät!”

  1. […] Tiedote 19.12.2017: COSSin kannatusjäsenyyden edut päivittyivät! […]

Tilaa uutiskirjeemme

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot.*

Seuraa meitä