Liity kannatusjäseneksi

document-428331_1280

COSS:n kannatusjäsenyys on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka toimivat vapaa-ajallaan avoimen lähdekoodin, avoimen datan, avoimien standardien tai avoimien rajapintojen parissa, tai ovat muuten kiinnostuneita aiheesta ja haluavat tukea kehitystä.

 

Miksi liittyä kannatusjäseneksi?

Kannatusjäsenenä saat ajankohtaisen tiedon siitä, mitä avoimuuden saralla tapahtuu. Tiedotamme uutisista sekä tulevista avoimuuden tapahtumista ja tilaisuuksista. Järjestämme myös vuosittain erilaisia tilaisuuksia ja kumppanitapahtumia, joihin jäsenet voivat osallistua ilmaiseksi tai alennettuun hintaan.

Lisäksi neuvomme jäseniämme heitä askarruttavissa kysymyksissä ja tarpeen mukaan välitämme tiedusteluita muille jäsenille. Kaiken kaikkiaa verkostoomme kuuluu 90 jäsenyritystä ja noin 50 kannatusjäsentä. Mikäli haluat olla osa tätä avoimuuden verkostoa, liity mukaan nyt!

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa yksityishenkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Jäsenyyden hinta on 15 €/vuosi ja se maksetaan liittymishetkellä. Liittymisvuoden jälkeen lähetämme seuraavan vuoden jäsenmaksun aina vuoden alussa.

 

Katso myös jäsenyys yrityksille ja yhteisöille.

Liity


Miksi haluat kannattaa COSS ry:n toimintaa?:

Haluan tukea avoimen lähdekoodin yhteisöjä
Haluan osallistua yhteisön toimintaan
Verkostoituminen
Muu syy (tarkenna alle)

Lisätietoja, palautetta tai ideoita COSSille


Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä