COSS.fi

COSS.fi

Seravo Oy suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää

.

Seravo Oy on avoimen lähdekoodin asiantuntijayritys. Tarjoamme tukipalveluita Linuxia ja muita avoimia ohjelmistoja käyttäville yrityksille. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme tietojärjestelmiä.

Seravon päätuote on ylläpitosopimus, jonka puitteissa huolehdimme asiakkaan Linux-pohjaisista tietojärjestelmistä. Lisäksi tarjoamme suosituimpien avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käyttöä helpottavia erikoispalveluita, muun muassa LibreOffice- ja SUSE-tukipalvelua. Seravolla on vahvan Linux-osaamisen lisäksi myös osaamista vapaiden ja avointen ohjelmistojen hyödyntämisestä Windows-ympäristössä. Tuottamamme WP-palvelu.fi puolestaan on Suomessa ainutlaatuinen WordPressille optimoitu palvelinympäristö ja ylläpitopalvelu.

Seravo hyödyntää kaikessa toiminnassaan avointa lähdekoodia. Avoimuuden ansiosta voidaan tuottaa laadukkaampia ohjelmistoja, sillä läpinäkyvyys vähentää tietoturva-aukkoja ja muita ongelmia. Avoimet ohjelmistot muodostavatkin maailman suurimman innovaatioalustan ja niissä on hurjasti potentiaalia. Valmiiden, julkisesti testattujen ja auditoitujen komponenttien hyödyntämisen takia pystymme tarjoamaan laadukkaita tietojärjestelmiä nopeilla toimitusajoilla ja pienillä kokonaiskustannuksilla.

Avoimuus näkyy palveluidemme laadussa, joustavuudessa ja turvallisuudessa, mutta myös työyhteisön korkeana motivaationa ja jatkuvasti kehittyvänä asiantuntijuutena. Seravossa työskentelee useita avoimen lähdekoodin asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus niin selainpohjaisten sovellusten tekemisestä kuin niitä tarjoavien palvelinten ylläpidosta.

Kaikki ylläpitäjämme ovat myös ohjelmoijia, minkä vuoksi saamme vielä enemmän irti avoimuudesta: emme vain käytä avointa lähdekoodia, vaan voimme myös parantaa ja sovittaa sitä asiakkaidemme tarpeisiin. Voimme joko räätälöidä valmisohjelmiston asiakkaan täsmälliseen tarpeeseen sopivaksi tai luoda jotain täysin uutta. Asiakkaillemme avoimuus näkyy luonnollisesti myös siinä, etteivät he joudu toimittajaloukkuun tai lisenssimaksujen armoille.

wcfi2015workshops155Seravossa työskentelee Euroopan vapaiden ohjelmistojen säätiön Suomen koordinaattori ja olemme toteuttaneet myös COSS.fi -sivuston. Henkilöstömme on osallistunut myös useisiin avoimen datan hankkeisiin ja olemme olleet mukana niin Helsingin Sanomien HS Open -tapahtumissa kuin Apps4Finland -kisassakin. Avoin data ja avoin lähdekoodi liittyvät vahvasti toisiinsa, koska molemmat perustuvat samaan perusoivallukseen: jakaminen ei vähennä, vaan nostaa arvoa.

.

Lisätietoa Seravosta:

WP-palvelu.fi – WordPress-ylläpitopalvelumme

Avointen projektiemme koodi on katseltavissa Seravon Github-sivulla.

.

Teksti: Sanna Saarikangas

Scroll to Top