COSS.fi

COSS.fi

Fuugin säätiön myöntämät apurahat avoimen lähdekoodin hankkeille

Fuugin säätiö jakaa useita kertoja vuodessa apurahoja ja avustuksia säätiön tarkoituksen mukaisesti avointen tietojärjestelmien ja avoimen lähdekoodin ohjelmistojen kehittämiseksi.

Säätiön hallitus kokoontui 31.3.2015 ja siihen mennessä saapuneiden hakemusten joukosta päätettiin tukea seuraavia hankkeita:

  • Erno Vanhalalle 3000 euroa tutkimusartikkelin kirjoittamiseen avoimen datan käytöstä yliopisto-opetuksessa. Vanhala on yhdessä kollegansa Antti Heralan kanssa kehittänyt Lappeenrannan teknillisen yliopiston tietotekniikan koulutusohjelmaan kuuluvaa olio-ohjelmoinnin opintojaksoa.
  • Happy Hacking Day 2015 -tapahtumalle 2000 euroa tapahtumajärjestelyihin. Happy Hacking Day kokoaa toukokuun alussa Haaga-Helian Pasilan kampukselle tietotekniikan nykyiset ja tulevat ammattilaiset, ja sen yhtenä tavoitteena on nostaa tietoisuutta avoimen lähdekoodin eduista.
  • Hacklab Mikkeli ry:lle 2000 euroa yhdistyksen ylläpitämän työtilan varustamiseen tarpeellisilla elektroniikan ja 3D-printattavien perusmateriaalien työkaluilla.

Fuugin säätiön jatkuvaan apurahahakuun voi koska tahansa jättää hakemuksia. Sama hakija tai hanke voi myös hakea avustusta useita kertoja.

Lue lisää:
FUUG

Scroll to Top