COSS.fi

COSS.fi

Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform 6 julkaistu

Red Hat on julkaissut 25.helmikuuta Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform 6:n ja keskittyy jatkossa yhä vahvemmin verkkotoimintojen virtualisointiin.

Red Hat on maailman johtava avoimen lähdekoodin ratkaisujen tarjoaja. Yhtiö luo yhteisöpohjaisten lähestymistapojen avulla luotettavia ja suorituskykyisiä pilvi-, Linux-, middleware, tallennus- ja virtualisointitekniikoita.

Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform luo perustan tuotantovalmiille pilviratkaisulle integroimalla Openstack-tekniikan Red Hat Enterprise Linuxin turvallisuuteen ja vakauteen. OpenStack Platform on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille ja julkisille organisaatioille, jotka toimivat esimerkiksi koulutuksen, rahoituspalveluiden, viranomaispalveluiden, terveyspalveluiden, vähittäiskaupan ja televiestinnän aloilla. Graafiseen asennus- ja ylläpitokäyttöliittymään tehdyt päivitykset pyrkivät tarjoamaan korkeaa yhteensopivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä, mikä lisää tehokkuutta ja vähentää monimutkaisuutta pilviratkaisun käyttöönotossa.

”Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform 6 tarjoaa ammattitason työkaluja televiestintäalan käyttöön. Siinä näkyy syvä yhteistyö satojen asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa ympäri maailman. Tämän version avulla uudet yritykset ja palveluntarjoajat voivat siirtyä nopeasti OpenStack-pohjaiseen pilvi-infrastruktuuriin.” -Radhesh Balakrishnan, General Manager, OpenStack, Red Hat

Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform 6:n avulla asiakkaat pääsevät irti ns. toimittajaloukusta. Alusta tarjoaa integroitua tukea Red Hat CloudFormsille, sisältää uuden ohjelmointirajapinnan pilven ylläpitoa varten sekä mahdollistaa kolmannen osapuolen työkalujen sertifioinnin. Red Hat OpenStack Cloud Infrastructure Partner Networkiin kuuluu yli 275 sertifioitua OpenStack-kumppania. Tällä hetkellä alustalle on yli 1 000 sertifioitua ulkoista ratkaisua ja työkalua.

Lisätietoja
Red Hat
Red Hat OpenStack
Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform

Scroll to Top