COSS.fi

COSS.fi

MindTrek uudistuu ensi vuodeksi – jatkossa Mindtrek Openmind

Mindtrek-konferenssi on toiminut menestyksellä yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1996 ja on kansainvälisesti laajasti noteerattu tapahtuma. ”Avoin innovaatio ja avoin sisällöntuotanto ovat näkyneet Mindtrekin esityksissä jo usean vuoden ajan. Mindtrek Openmind vahvistaa tätä näkökulmaa olennaisesti ja kehittää tapahtumasta merkittävän estradin uusille kansainvälisille menestystarinoille”, sanoo Mindtrek ry:n puheenjohtaja Juha Kaario.

Vuodesta 2015 alkaen Mindtrek Openmind tuleekin keskittymään avoimuuteen ja sen eri osa-alueisiin. MindTrek ry:n ja Avoimien tietojärjestelmien keskuksen – COSS ry:n yhteistyön tiivistymisen myötä tapahtuman pääteemat muuttuvat. Pääteemat tulevassa Mindtrek Openmind 2015 -konferenssissa ovatkin avoin lähdekoodi, avoin data ja avoimet sisällöt.

Tapahtuman tuottaminen tulee myös muuttumaan yhteistyön myötä merkittävästi avoimuuden suuntaan ja kohti yhteisöllisyyttä. Tapahtumassa tullaan hyödyntämään esimerkiksi yhteisöllistä sisällöntuotantoa, jolloin jokainen halukas pääsee vaikuttamaan.

Vuoden 2015 tapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen MindTrekin aiempaa kävijäkuntaa sekä uuden teeman myötä tulleita uusia kuulijoita. “Törmäyttäminen avoimuuden merkeissä voi tarjota esimerkiksi uusia liiketoimintamahdollisuuksia. World Goes Open – se tulee olemaan suunta ja Suomen tulee pitää paikkansa etulinjassa” tiivistää COSS ry:n toiminnanjohtaja Timo Väliharju.

Seuraavan kerran MindTrek Openmind järjestetään 22.-24. syyskuuta 2015 Tampereella.

4 Satakunnan silta bridge2

Lisätietoja aiheesta:

Timo Väliharju
COSS ry:n toiminnanjohtaja
+358 50 330 3339
timo.valiharju@coss.fi

Juha Kaario
MindTrek ry:n hallituksen puheenjohtaja
juha@mindtrek.com

Scroll to Top